Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Βασίλης Λεβέντης: Το ΟΧΙ σημαίνει έξοδο από το ευρώ. Τι προβλέπει για το δημοψήφισμα (video)

O Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του την τηλεόραση του ΣΚΑΙ  στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου επεσήμανε πως η επιλογή του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα σημαίνει έξοδο από το ευρώ.
Παράλληλα έκανε την πρόβλεψή του για το τελικό αποτέλεσμα εκτιμώντας ότι το ΝΑΙ θα νικήσει με ποσοστά από 53% έως 56% αν και τις πρώτες μέρες τα πράγματα ήταν διαφορετικά και το ΟΧΙ είχε προβάδισμα όπως είπε καθώς είχε περάσει η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βλέπει άμεσα οικουμενική κυβέρνηση τις επόμενες μέρες ότι και να βγει στο δημοψήφισμα.
Σε περίπτωση που ο Τσίπρας μας δεν παραιτηθεί άμεσα και μας πάει στη δραχμή, τότε ο Βασίλης Λεβέντης τον προειδοποιεί ότι θα βρεθεί στη φυλακή και αυτοί που τώρα τον ζητωκραυγάζουν και υποστηρίζουν το όχι θα είναι οι πρώτοι που θα ζητάνε να παραπεμφθεί σε δίκη, λόγω της εξαθλίωσης στην οποία θα έχει φέρει τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 128 Ο Λοΐζος τρομοκρατημένος από την επίθεση εναντίον του αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος αγκαλιάζοντας απόλυτα την...