Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 0-0

Ο Μάρκο Σίλβα έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Στέφανο Καπίνο, χρησιμοποίησε την ίδια αμυντική τετράδα με το φιλικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, ενώ ξεκίνησε και πάλι τον Σάσα Ζντιέλαρ.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό και κέρδισε αρκετά κόρνερ, τα οποία όμως έμειναν ανεκμετάλλευτα, ενώ η σημαντικότερη ευκαιρία του καταγράφηκε στο 12ο λεπτό, όταν το σουτ του Νταβίντ Φουστέρ κόντραρε στα σώματα.

Η Αντάλιασπορ, από την πλευρά της, απείλησε στο 20ό λεπτό με σουτ του Ερμάν Κιλίτς κι αφού προηγουμένως ο Αρτούρ Μαζουακού έχασε τον παίκτη στην πλάτη του.

Έξι αλλαγές έκανε ο Σίλβα στο ημίχρονο, φρεσκάροντας τη μεσοεπιθετική του γραμμή (μόνο ο Ματιέ Ντοσεβί παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο) και αντικαθιστώντας τον Μαζουακού με το νεαρό Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος παρεμπιπτόντως τα πήγε αρκετά καλά.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους, κατέγραψε δύο αξιόλογες τελικές με Φελίπε Πάρντο και Χόρχε Μπενίτες, προτού η Αντάλιασπορ αγχώσει τον Καπίνο σε δύο περιπτώσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτης, Βούρος, Μαζουακού (46′ Νικολάου), Κασάμι (46′ Πάρντο), Ζντιέλαρ (46′ Μπουχαλάκης), Φουστέρ (46′ Ντομίνγκες), Ντουρμάζ (46′ Φορτούνης), Ντοσεβί (72′ Μπενίτες), Ολαϊτάν (46′ Χάρα).

Αντάλιασπορ: Οζένκ (67′ Ντεμίρ), Σίμσεκ (56′ Καντεμίρ), Αράτ (67′ Αταλάι), Τσελούστκα (27′ Γκορ), Αϊτάτς, Τσίκο (56′ Τσελίκ), Μπεκμεζκί (58′ Γιλντιρίμ), Ακμπαμπά (58′ Ντιαρά), Μπασάν, Κιλίτς (56′ Λαζάρεβιτς), Μπιλά (66′ Αράς).

contra.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...