Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν “ναι” στο δημοψήφισμα

Σύμφωνα με τη USA Today, η εταιρία Paddy Power τοποθετείται ανοικτά υπέρ του “ναι”, σημειώνοντας τις ροπές που δημιουργήθηκαν από τις επιλογές των παικτών

Συντριπτικά υπέρ του “ναι” τάσσονται οι παίκτες που ποντάρουν σε στοιχηματικές εταιρίες αναφορικά με το δημοψήφισμα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη USA Today, σε μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες, τη Paddy Power, τα πονταρίσματα προσέγγισαν σε ποσοστό 85% το “ναι”, αφήνοντας το “όχι” αρκετά πίσω στις εκτιμήσεις των παικτών.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Ρορι Σκοτ, δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα:
“Η Ελλάδα είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των παικτών του στοιχήματος. Ωστόσο, είναι πραγματικός πονοκέφαλος γιατί η αγορά αλλάζει συνεχώς. Έρχονται από παντού φήμες για νέες συμφωνίες και προτάσεις, οι οποίες στην αρχή φαίνεται πως θα γίνουν δεκτές και στη συνέχεια απορρίπτονται”.

Η Paddy Power δέχεται στοιχήματα για την Ελλάδα από τον Γενάρη του τρέχοντος έτους. Το βασικό ερώτημα που τίθεται είναι αν θα παραμείνει ή όχι η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Σε ανάλογα στοιχήματα που είχε επιλέξει η εν λόγω εταιρία, έπεσε μέσα σε επίπεδο προβλέψεων τόσο στις εκλογές της Μεγάλης Βρετανίας, όσο και στο δημοψήφισμα της Σκωτίας, αλλά και την επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα, το 2012.

Ο Ρόρι Σκοτ πάντως, αντιμετωπίζει με επιφύλαξη την περίπτωση της Ελλάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θα νιώσουμε πολύ βλάκες αν δεν βγει το ”Ναι”. Να μην σας πω ότι θα χρειαστούμε κι εμείς ένα πρόγραμμα βοήθειας σαν και αυτό που θέλει η Ελλάδα”.

protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ