Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα; Θρίλερ δείχνει η ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση του Λόγια Σταράτα.

Εντυπωσιακά αποτελέσματα δείχνει η ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση του logiastarata.gr για το δημοψήφισμα της Κυριακής.
Το ερώτημα που τέθηκε στους αναγνώστες μας είναι αν ψηφίζουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ και η δυνατότητα ψήφου ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο 27 Ιουνίου το απόγευμα.
Τα πρώτα δείγματα ήταν ότι υπήρχε μια σχετική υπεροχή του ΟΧΙ με ποσοστό 57% έναντι του ΝΑΙ που ελάμβανε 41%
Μετά από το απόγευμα της Δευτέρας όμως και ως σήμερα η τάση μεταβλήθηκε εμφανώς και σε όσους έχουν ψηφίσει αυτή τη βδομάδα υπάρχει απόλυτη ισοπαλία 48%-48% με 4% αναποφάσιστους.
Βέβαια λόγω της αρχικής υπεροχής του ΟΧΙ το συνολικό αποτέλεσμα είναι ΟΧΙ 51% – ΝΑΙ 45% και αναποφάσιστοι 4% ωστόσο η διαφορά ψήφων μεταξύ ΟΧΙ και ΝΑΙ παραμένει σταθερή στους περίπου 800-850 ψήφους ενώ ήδη έχουν ψηφίσει πάνω από 13.000 αναγνώστες και δείχνει ότι πάμε για θρίλερ το βράδυ της Κυριακής.
Να σημειώσουμε ότι αν και οι ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις δεν είναι ούτε έγκυρες, ούτε αξιόπιστες καθώς αφορούν μόνο ένα μέρος αναγνωστών κάθε ιστότοπου που θα επιλέξει να απαντήσει, εν τούτοις το logiastarata.gr επειδή δεν ήταν ποτέ κομματικό site και φιλοξενεί απόψεις από όλο το πολιτικό φάσμα είχε δημοσκοπήσεις που έδειχναν τόσο τη νίκη της ΝΔ το 2012 έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (η μοναδική ηλεκτρονική δημοσκόπηση σε μεγάλο δείγμα που έδειχνε κάτι τέτοιο) αλλά και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.

H δημοσκόπηση έκλεισε με τελικό αποτέλεσμα
ΟΧΙ                            51%
ΝΑΙ                            45%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ   4%

ωστόσο τις τελευταίες μέρες η τάση ήταν σε σχεδόν ισοπαλία με 49% ΟΧΙ , 48% ΝΑΙ και Αναποφάσιστους 3%

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ