Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επικίνδυνοι για τη χώρα! Λεουτσάκος: Τα χρήματα είναι χαρτιά, θα βρεθούν

Απίστευτα πράγματα καθημερινά από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αφού φαίνεται να ξετυλίγεται το κουβάρι και να αποκαλύπτεται ότι ο στόχος του κυβερνητικού κόμματος ή τουλάχιστον μεγάλης μερίδας στελεχών του είναι να σύρουν τη χώρα στη δραχμή και την καταστροφή.
Έτσι μετά τον κ. Λαπαβίτσα που έχει δηλώσει πολλές φορές ότι επιθυμεί να πάμε στη δραχμή και ο κόσμος να παίρνει ένα πιάτο φαΐ στα συσσίτια με δελτίο (δείτε εδώ) τον υπουργό κ. Στρατούλη ο οποίος κάνει προπαγάνδα με απίστευτα ψεύδη και λέει “τι ευρώ,τι δραχμή” (δείτε εδώ) τον άλλο κορυφαίο υπουργό κ. Λαφαζάνη κ.ά είχαμε και τον βουλευτή κ. Λεουτσάκο να κάνει περίεργες δηλώσεις. 

«Τα χρήματα είναι χαρτιά, θα βρεθούν. H αξιοπρέπεια δεν αγοράζεται. Δεν θα υποθηκεύσουμε το μέλλον της χώρας» δήλωσε στον Αθήνα 9,84 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος σε συνέντευξή του σχετικά με το επερχόμενο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Όταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί αν επικρατήσει το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα όπως επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ και που θα βρεθούν τα χρήματα για την ενίσχυση της οικονομίας ο βουλευτής απάντησε με χαλαρότητα πως «στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπάρχει η βούληση για να προχωρήσεις. Εμείς έχουμε τη βούληση και αν ο λαός θέλει να προχωρήσουμε, θα προχωρήσουμε με κάθε κόστος και με κάθε τρόπο για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Δε θα υποθηκεύσουμε το μέλλον της χώρας μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 20 και 21 Απριλίου 2024 από την Α.Λεούση

Τα Ζώδια το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου 2024 από την αστρολόγο Άντα Λεούση... της Άντας Λεούση Αστρολόγος - Μελλοντολόγος ΚΡΙΟΣ: Στηρίξτε τις πρωτοβουλίες του συντρόφου σας...