Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σύναξη δραχμολάγνων και μανιφέστο Λαφαζάνη σε συγκέντρωση της Αριστερής Πλατφόρμας, Αποφασισμένοι να γυρίσουν τη χώρα δεκαετίες πίσω

Επίδειξη ισχύος έκανε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συγκέντρωση της Αριστερής Πλατφόρμας, καθώς τόνισε επανειλημμένα ότι η παρουσία του κόσμου εκεί ξεπερνά τις προσδοκίες.

«Ο Πανελλήνιος είναι πολύ μικρός για να χωρέσει το μεγάλο ”Οχι” που θέλουμε να πούμε ξανά και θα το πούμε μέχρι το τέλος», είπε ο πρώην υπουργός, αναφερόμενος στο κλειστό γυμναστήριο στο οποίο φιλοξενήθηκε η συγκέντρωση.

«Θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι το τέλος, μέχρι να νικήσουμε. Η παρουσία σας επιβεβαιώνει ότι οι αντιμνημονιακοί αγώνες δεν πήγαν χαμένοι, ούτε τελείωσαν», είπε ακόμη ο κ. Λαφαζάνης. Λίγο νωρίτερα, την ώρα που μπήκε στο χώρο, γνώρισε την αποθέωση.

Μεταξύ άλλων, το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν ο Μανώλης Γλέζος, ο Κώστας Λαπαβίτσας, ο Δημήτρης Στρατούλης και ο Γιάννης Μηλιός.

«Στην Αριστερά, τα υπουργεία και οι βουλευτικές έδρες δεν ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ αυτοσκοπός. Είναι το μέσο για να υπηρετούμε αρχές αξίες και προοδευτικές πολιτικές, όπως τις κρίνει ο καθένας μας», είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Λαφαζάνης.

«Δεν μετανιώνουμε ακόμη και εμείς που ως υπουργοί ψηφίσαμε δύο φορές ”Οχι” στη βουλή. Είμαστε υπερήφανοι που το είπαμε. Δεν μεταλλασσόμαστε εμείς αλλά όσοι σπρώχνουν το κόμμα σε μνημονιακή μετάλλαξη», τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση αρνήθηκε να εξετάσει το εναλλακτικό σχέδιο της εξόδου από την ευρωζώνη και της επιστροφής στη δραχμή.

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ