Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τηλεφώνημα Ντόρας σε Σαμαρά: Παραιτήσου κι εγώ θα κάνω πίσω

Μετά την επικράτηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, η Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά και να τον κάλεσε να παραιτηθεί άμεσα από την ηγεσία του κόμματος, δίνοντάς του και μία υπόσχεση.

Άρχισαν τα όργανα της ΝΔ μετά την εσωκομματική ηρεμία που υπήρχε τον τελευταίο καιρό. Μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και την καθολική επίκρατηση του “ΟΧΙ” ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας μιλώντας στο ΣΚΑΙ άφησε αιχμές για τη στρατηγική που ακολούθησε η ηγεσίας της ΝΔ λέγοντας ότι “οι ευθύνες για το αποτέλεσμα δεν είναι για όλους μας ίδιες”.

Ωστόσο αυτή δεν φαίνεται να είναι η μόνη αντίδραση από κορυφαία στελέχη της ΝΔ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Ντόρα Μπακογιάννη τηλεφώνησε τον πρόεδρο της ΝΔ και του είπε ότι πρέπει να παραιτηθεί.

“Πρέπει να παραιτηθείς και αν το πρόβλημα είναι προσωπικό τότε παραιτούμαι και εγώ”.

Πηγές της Συγγρού σχολιάσαν τις πληροφορίες που ήθελαν την κα Μπακογιάννη να τηλεφωνεί στον κ. Σαμαρά και να του ζητά την παραίτησή του. Από το περιβάλλον του κ. Σαμαρά επιβεβαιώνουν το τηλεφωνημα και σημείωνουν ότι “χθες Σάββατο μια ώρα το μεσημέρι στην κορύφωση του προεκλογικού αγώνα για το δημοψήφισμα η κα Μπακογιάννη όντως τηλεφώνησε στον κ. Σαμαρά να του ζητήσει να παραιτηθεί. Αφήνουμε στην κρίση του καθενός και κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου να σκεφτεί μια τέτοια πράξη”.

Θοδωρης Δαφέρμος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9 Ο Πέτρος ρωτάει την Ζωή τι έκανε τα 100.000 ευρώ που της έδωσε. Η...