Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: «Αλέξη Τσίπρα αρκετά τράβηξε το αστείο, κλείσε άμεσα συμφωνία εκτός αν κάνεις το δημοψήφισμα για να διαφύγεις»!

​Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, χωρίς να κρύψει τη δυσφορία του για τις νέες δραματικές εξελίξεις στη χώρα μας, αλλά και τις εικόνες ντροπής με τους συνταξιούχους να συνωστίζονται έξω από τις τράπεζες!

«Ο πρωθυπουργός έχει χρέος να τελειώσει σήμερα τη συμφωνία, αρκετά τράβηξε το αστείο! Οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να ξημεροβραδιάζονται για 60 ευρώ! Δεν είναι δυνατόν να έχουν αυτή την κατάληξη μετά από 35 χρόνια δουλειάς… Κύριοι της κυβέρνησης, εμφανίζεστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων», είπε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και εκδότης στον «Real fm».

Αναφερόμενος στα capital controls, ο Νίκος Χατζηνικολάου επεσήμανε πως, αν δεν κλείσει σήμερα η συμφωνία, οι τράπεζες είναι ένα βήμα πριν την πτώχευση, καθώς «συντηρούνται με το κολπάκι των capital controls», ενώ προειδοποίησε ότι την Τρίτη ή την Τετάρτη θα έρθει η εκκαθάρισή τους και «η Ελλάδα θα τις χάσει και θα τις πάρει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα». «Πιστεύετε ότι θα μείνουν καταθέσεις;», ρώτησε τους ακροατές του.

«Το ερώτημα του δημοψηφίσματος ήταν λάθος από την αρχή, ήταν καμένο και αποκάηκε χθες, με το αίτημα του Τσίπρα στον ESM για να πάρει 29 δισ. δηλαδή νέο μνημόνιο», συνέχισε ο δημοσιογράφος και κατέληξε: «το δημοψήφισμα έχει νόημα αν είναι ο τρόπος για να φύγει ο Τσίπρας από την κυβέρνηση, αν δηλαδή έχει αποφασίσει να παραδώσει την εξουσία στους επόμενους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ