Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μεϊμαράκης: Ηρεμήστε γιατί θα βάλω αντιπρόεδρο την Όλγα και θα φύγω

Ο Σαμαράς μπορεί να έφυγε και ο Μεϊμαράκης να ήρθε για να μείνει διότι ως γνωστόν ουδείς μονιμότερος του προσωρινού, αλλά η κατάσταση στη ΝΔ δεν είναι ανέφελη.

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης» σε πρόσφατη κομματική εκδήλωση ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης έγινε αποδέκτης έντονων ερωτήσεων -που δεν ήθελε και πολύ από το να εξελιχθούν σε κριτική- για τη στάση του απέναντι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

«Πρόεδρε πώς θα κάνεις αντιπολίτευση, πρέπει να σκληρύνεις τη στάση σου έναντι του Αλ. Τσίπρα, δεν πρέπει να χαρίζεσαι στους Συριζαίους, πρέπει να ζητήσεις εκλογές» και άλλα πολλά. Και τι απάντησε ο Μεϊμαράκης; Κατά τον «Βηματοδότη» τους κάλεσε να ηρεμήσουν και μετά έριξε στο τραπέζι και το μεγάλο όπλο. «Ηρεμήστε, γιατί θα ορίσω αντιπρόεδρο στο κόμμα την Όλγα και θα φύγω» τους είπε.

Μόνο που στην Όλγα δεν άρεσε και πολύ το χιούμορ του προέδρου και τον ρώτησε γιατί στοχοποιεί συνεχώς εκείνη; Πάντως η κυρία Κεφαλογιάννη, λένε οι κακές γλώσσες, ήταν εκνευρισμένη επειδή νωρίτερα ο πρόεδρος παρέλειψε να αναφερθεί στον πατέρα της Γιάννη Κεφαλογιάννη, μεταξύ των προσώπων εκείνων που συνέβαλαν στην άνοδο της ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ