Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣΜΙΑ ΤΟΥ ΧΥΔΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ

 Η τηλεοπτική εκπόρνευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και η επιστροφή  των Σαμαρά-Μπαλτάκου

Mε το καλημέρα της εκλογής τους στην διακυβέρνηση της χώρας, οι υπουργοί της κυβέρνησης πρώτη φορά αριστερά, φορούσαν τα σοσονάκια τους και πλιτς πλατς, ένας μετά τον άλλον, συνωστίζονταν στα τηλεοπτικά πλατώ των ολιγαρχών στους οποίους ανήκουν τα κανάλια.

Είχαμε πολλές φορές αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν σε μια χρεοκοπημένη χώρα οι υπουργοί της να σπαταλούν τόσες εργατοώρες στον τηλεοπτικό αέρα και στα ΜΜΕ γενικότερα.

Ακολουθώντας κατά γράμμα τις συνήθειες του Ντινόπουλου, του Γεωργιάδη, του Βορίδη, της Βούλτεψη και λοιπών τηλεοπτικών κλόουν της δεξιάς, οι αριστεροί στραβοχυμένοι κλαρινογαμπροί τύπου Κατρούγκαλου, Σκουρλέτη, Λεωτσάκου, Φλαμπουράρη, Στρατούλη, Φίλη, Κυρίτση, Νικολόπουλου, Μπαλάφα και οι έξοχες ντιζέζ τύπου Ραχήλ Μακρή αν δεν καλημέριζαν τον Παπαδάκη, τον Αυτιά, τον Οικονομέα κι αν δεν καληνύχτιζαν τον Αιμίλιο Λιάτσο δεν επέστρεφαν σπίτι.

Για τον Βαρουφάκη δεν το συζητάμε. Ο επιπόλαιος υπουργός ήταν μια τηλεοπτική καρικατούρα τύπου Καρντάσιανς μόνος του-με αποκορύφωμα την “οικογενειακή” φωτογράφιση για το Paris Match.

Επειδή ποτέ δεν έστρωνε το κώλο του να δουλέψει, επέλεγε να δίνει διαλέξεις στο Εurogroup, με αποτέλεσμα να μην αργήσουν να τον πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι της Ευρωπαικής Αδελφότητας.

Εάν αθροίζαμε τον χρόνο των συνεντεύξεων που έδωσαν αυτούς τους 5 μήνες οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να καταφύγουμε στο σενάριο ότι έχουν σχέδιο εξόδου της χώρας από τη δραχμή.

Είναι τόσο άχρηστοι που τους θεωρούμε ανίκανους να έχουν καταστρώσει σατανικό σχέδιο. Ποιος να το καταστρώσει; Ο Φλαμπουράρης; Ο Λαφαζάνης; Ο Μιχόπουλος; ο Στρατούλης; Η μήπως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης; Τι στο πούτσο σατανικό σχέδιο να εκτελέσουν όλοι αυτοί οι τραχανοπλαγιάδες;

Το πιο αποτελεσματικό σχέδιο κατάφερε να φέρει σε πέρας η Νάντια Βαλαβάνη, η οποία πέτυχε να χαρίσει από 5 εκατομμύρια ευρώ στον Ζαννή του μυκονιάτικου NAMMOS και τον Μπόμπολα των AKTΩΡΑ-ΠΗΓΑΣΟΥ.

Οπως έχουμε ξαναγράψει το NAMMOS ετοιμάζει summer party για χάρη της Βαλαβάνη. Εδώ εξαντλήθηκε η παραγωγικότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Οσο για το μαστίγωμα των ολιγαρχών αυτό μετατράπη σε Αουσβιτς για τους συνταξιούχους παππούδες και γιαγιάδες μας.

Ο Τσίπρας στο σημερινό του διάγγελμα ήταν η σκιά του εαυτού του. Ενας ηγέτης που μετράει μέρες στην εξουσία. Η ιδέα ότι θα την παραδώσει, με φόντο χιλιάδες οργισμένους διαδηλωτές με ανοιγμένα κεφάλια στους δρόμους των πόλεων, θα έπρεπε να γίνει ήδη ο προσωπικός του εφιάλτης.

Δυστυχώς το γεγονός ότι σήμερα δεν υπέβαλλε την παραίτησή του, ώστε να σχηματισθεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας επιτρέπει στον Σαμαρά των βαρόνων- που μπαινόβγαιναν στο Μέγαρο Μαξίμου- να ορέγεται επιστροφή. Εκεί πάνε να μας καταντήσουν οι στραβοί πιλότοι Τσίπρας και Καμμένος.

Να οδηγήσουν τον κόσμο ξανά στο νοσηρό σύστημα εξουσίας της Συγγρού με το παρακράτος των πλαστογράφων, με τους Μπαλτάκους, με πάσης φύσεως φυράματα που κουβαλάει διαχρονικά εντός του αυτό το κόμμα.

Είναι χυδαίο να βλέπεις την ΝΔ να προσπαθεί να καπελώσει το Κίνημα Μένουμε Ευρώπη-με τον ίδιο ύπουλο τρόπο που ο Τσίπρας και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ καπέλωσαν τους Αγανακτισμένους.

Καλύτερα να καταστραφεί ολοσχερώς η χώρα παρά να επιστρέψει στην εξουσία η ΝΔ.

Στην ΝΔ η οποία δεν τόλμησε να ακουμπήσει το πελατειακό κράτος γιατί είναι η ίδια πελατειακό κόμμα με τα γέρικα κουρέλια της μεταπολίτευσης να έχουν φυτέψει στο σαπισμένο αυτό κόμμα τους γόνους τους-ώστε να πηγαίνει σόι το βασίλειο.

Είναι η ώρα για μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας με μοναδικό κριτήριο όσοι την απαρτίζουν να είναι ευρωπαιστές και να μην τα έχουν αρπάξει.

Τόσο απλά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ