Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Bild: Η τρόικα το δωράκι του Τσίπρα για τα γενέθλιά του


«Η μισητή τρόικα των πιστωτών της χρεοκοπημένης χώρας βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα», αναφέρει στο άρθρο της Aυτό είναι το δωράκι του Τσίπρα για τα 41α γενέθλιά του, γράφει η γερμανική εφημερίδα “Bild” δείχνοντας τους επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων να έχουν μεταβεί στην Αθήνα.

“Από την τρόικα, στην τρόικα + (plus) ” , επισημαίνει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας, η οποία όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, έχει μία αποκλειστική φωτογραφία με τους επικεφαλής της Ε.Ε , της ΕΚΤ και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης εντός του ξενοδοχείου “Χίλτον” όπου έχουν καταλύσει. Μία μόνο απουσιάζει, η Ρουμάνα του ΔΝΤ, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Bild”.

“Η μισητή τρόικα των πιστωτών της χρεοκοπημένης χώρας βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα”, επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα δείχνοντας τους Νικόλα Τζιαμαρόλο από τον Ευρωπαικό Μηχανισμό Στήριξης , τον Ράσμους Ρούφερ από την ΕΚΤ και τον Ντέκλαν Κοστέλο από την Ε.Ε μαζί με δύο συμβούλους τους, σε μία απόν τις αίθουσες του ξενοδοχείου “Χιλτον “. Όλοι είναι εκεί εκτός από την Ρουμάνα Ντέλια Βελκουλέσκου, την επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ για την Ελλάδα, η οποία , όπως όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει η Bild”, ήταν προγραμματισμένο να τους συναντήσει σήμερα το πρωί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ