Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η χώρα σε χρεοκοπία και ο Πρόεδρος των ΕΛΠΕ αύξησε το μισθό του στις 280.000 ευρώ!

Την ώρα που η χώρα βυθίζεται στην ανασφάλεια – Μεθοδεύοντας απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των ΕΛΠΕ στις 25 Ιουνίου στην οποία πλειοψηφεί μετοχικά το ελληνικό Δημόσιο, που εκπροσωπείται από τον ίδιο, ο Στάθης Τσοτσορός πέτυχε να αυξηθούν οι ετήσιες αποδοχές του στις 280.000 ευρώ

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία βυθίζεται στην ανασφάλεια και η χώρα να βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο από το ευρώ, ο νεοδιορισθείς από την κυβέρνηση Πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) Στάθης Τσοτσορός προχώρησε σε μία απόφαση-πρόκληση για τα συγκεκριμένα χρονικά δεδομένα αφού, προχώρησε σε την αύξηση των ετήσιων αποδοχών του κατά 110.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το thetoc, μεθοδεύοντας απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των ΕΛΠΕ στις 25 Ιουνίου στην οποία πλειοψηφεί μετοχικά το ελληνικό Δημόσιο, που εκπροσωπείται από τον ίδιο, ο Στάθης Τσοτσορός πέτυχε να αυξηθούν οι ετήσιες αποδοχές του στις 280.000 ευρώ από 170.000 ευρώ που έπαιρνε ο προηγούμενος Πρόεδρος της εταιρείας Γ. Παπαθανασίου.

Με λίγα λόγια, αύξηση κατά 110.000 ευρώ και σε ποσοστό περίπου 40% σε μια δραματική περίοδο για τη χώρα που πλήττεται θανάσιμα από κατάσταση χρεοκοπίας.

Να σημειωθεί εδώ ότι ο νέος Πρόεδρος των ΕΛΠΕ αποτελεί κορυφαία επιλογή του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Λαφαζάνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ – Spoiler: Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία στο ψυχιατρείο

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που βλέπουμε στον ALPHA, καθώς την κεντρική ηρωίδα την περιμένουν δεινά. Στα επόμενα επεισόδια ο...