Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέος υφυπουργός Παύλος Πολάκης: Εδώ κι 1 χρόνο διατηρώ διπλό ταμείο! Ένα άσπρο κι ένα μαύρο (video)

Το βίντεο που εκθέτει τον νέο υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – «Διατηρώ διπλό ταμείο. Ένα μαύρο και ένα άσπρο»

Ο Παύλος Πολάκης ανέλαβε χρέη υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος ως δήμαρχος Σφακίων, είχε ομολογήσει δημοσίως – σε συνέδριο της ΚΕΔΕ – ότι διατηρεί διπλό ταμείο στον Δήμο του, ένα μαύρο και ένα άσπρο, προκειμένου να έχει έσοδα.

Όπως είχε δηλώσει με έμφαση: «Εγώ έκανα μία συνειδητή επιλογή, μαζί με τους συνεργάτες μου, την οποία πλέον εδώ που φτάσαμε, δεν έχω κανένα πρόβλημα, με όλη την ευθύνη αυτής της επιλογής, να την πω δημοσίως και να την πω και σε σας, διότι εδώ που μας φτάνουνε. Εγώ εδώ και έναν χρόνο διατηρώ διπλό ταμείο. Ένα μαύρο και ένα άσπρο. Ακούστε με προσεκτικά. Δεν νιώθω ούτε είμαι παράνομος, είμαι ο πιο διαφανής που υπάρχει, οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να έρθει και να το δει στο ταμείο, και τα έσοδά του και τα έξοδά του, και αυτός είναι ο λόγος που έχω κρατήσει μία κοινωνία όρθια».

Είναι ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος ανέλαβε πόστο στην κυβέρνηση του τρίτου και σκληρότερου μνημονίου, όταν τότε καλούσε τους υπόλοιπους δημάρχους σε κινητοποιήσεις κατά του μνημονίου που έφερε τότε στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν με νοιάζουν τα πλαίσια. Με νοιάζει η πολιτική απόφαση και η μορφή που αντανακλά τη διάθεση για σύγκρουση».

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την ομιλία του τότε δημάρχου Σφακίων και νυν υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία – Όλες οι αργίες

Το Πάσχα πλησιάζει και οι μαθητές ανυπομονούν για το τελευταίο κουδούνι πριν από τις γιορτές. Τα σχολεία θα είναι κλειστά από το Σάββατο 27...