Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τα Ζώδια σήμερα 19/6/2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια σήμερα 19/6/2015

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά που θέλεις και σε αυτά που πρέπει να γίνουν. Για αυτό πλέον δεν θα χαρίζεσαι και θα βάζεις άμεσα τα όριά σου. Είναι πάντως μια τυχερή ημέρα που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς.
Ερωτικά: Στο έρωτα χρειάζεται και το ρίσκο και σίγουρα θα πετύχεις πολύ περισσότερα αν κάνεις ένα βήμα διαφορετικό από άλλες φορές. Παλιά πιθανόν να φοβόσουν, όμως τώρα δεν σε νοιάζει και νιώθεις ότι θα τα καταφέρεις και θα γίνει αυτό που επιθυμείς. Το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σου, το θέμα είναι τι θέλεις εσύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη διάθεση να παίξεις και να κερδίσεις και πιθανόν μια πρόταση που θα κάνεις να πιάσει, ώστε τελικά να μη χρειαστεί να κοπιάσεις παραπάνω γιατί θα κτυπήσεις καλή φλέβα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των γύρω σου αλλά και του εαυτού σου που αυτή την στιγμή σου έχει ανεβάσει τον πήχη. Ίσως βέβαια έχεις μπλοκάρει σε ένα σημείο γιατί τα θέλεις όλα πολύ ποιοτικά.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε δίλημμα, αν θα πρέπει να μιλήσεις εσύ ή να μείνεις στην σιωπή και να δεις πως θα αντιδράσει το άλλο άτομο. Καλό είναι να μην κάνεις πειράματα για να δεις αν αγαπιέσαι γιατί μπορεί να πληγωθείς, επειδή δεν αυτό που θα λάβεις δε θα μοιάζει με αυτά που δίνεις εσύ. Ένα Λιοντάρι θα σου δείξει τον απόλυτο θαυμασμό, αλλά και πάλι ίσως να έχεις το ανικανοποίητο.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια που ίσως είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητά σου. Όμως, τουλάχιστον για σήμερα δεν μπορείς να το αποφύγεις, γιατί θα βρεθείς με άτομα που θα σε προτρέπουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Θα εντυπωσιάσεις με αυτά που λες, οπότε θα δεχτείς πολλά «μπράβο» από τους γύρω σου. Έχεις εκείνη την σιγουριά ότι θα τα καταφέρεις και θα το κάνεις. Το μυστικό είναι ότι έχεις σταθερότητα σε αυτά που θέλεις και τα υποστηρίζεις αυτή την στιγμή. Αν περιμένεις αποτελέσματα από ένα μάθημα θα είναι πολύ θετικά για σένα.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση οπότε μην το χαλάσεις με άκυρες ή επιφανειακές δηλώσεις. Προσπάθησε να είσαι όσο μπορείς συγκροτημένος/η γιατί ενδεχομένως να δεχτείς ακόμα και μια πολύ ειλικρινή εξομολόγηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Συναντάς πολύ κόσμο και ίσως γνωρίσεις και πρόσωπα κατάλληλα για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις αυτήν τη στιγμή. Οπότε, άνοιξε τα αφτιά σου και μείνε πιστός/η στην ταυτότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι καλό γίνεται γύρω από το όνομά σου και από το οτιδήποτε αποδεικνύει τα ταλέντα σου. Για αυτό προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς συγκεντρωμένος/η στα θέλω σου και στα δικά σου κομμάτια. Οι αγορές ακριβών και ποιοτικών κομματιών για την γκαρνταρόμπα σου μπορεί να γίνουν σήμερα.
Ερωτικά: Αναζητάς την κολακεία και τον θαυμασμό και ίσως να υπερβάλλεις σε οτιδήποτε κάνεις. Ο λόγος είναι ότι έχεις ανάγκη κάπου να αναγνωριστείς και ίσως να ξεφύγεις και λίγο από τις απαιτήσεις σου. Το καλό είναι ότι θα είσαι γενναιόδωρος/η και αυτό τουλάχιστον θα φέρει μια ισορροπία.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αρκείσαι σε αυτά που έχεις και ζητάς να πάρεις περισσότερα γιατί πιστεύεις ότι το αξίζεις και ότι πας χαμένος/η σε κάτι που κάνεις και δεν αμείβεσαι όσο θα έπρεπε. Για αυτό πιθανόν να κάνεις συζητήσεις για μια αύξηση ή να ζητήσεις άλλα προνόμια όπως ωράριο και περισσότερο ελευθερία. Πρόσεξε τα χρήματα σου για σήμερα γιατί θα κάνεις υπερβολές.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Στηρίζεις τον εαυτό σου όσο περισσότερο μπορείς γιατί πιστεύεις σε αυτόν και δεν δέχεσαι καμία αμφισβήτηση από κανένα. Αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά είναι ότι έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις οι οποίες είναι αμετάκλητες και δεν υπάρχει περίπτωση αλλαγής. Η ακτινοβολία σου πάντως θα είναι πολύ έντονη και μαγνητική.
Ερωτικά: Δικαιώνεσαι ως ένα σημείο αλλά όχι από το άλλο πρόσωπο αλλά τον εαυτό σου γιατί έχεις αλλάξει και δεν περιμένεις να πάρεις. Έχεις διάθεση να δώσεις, χωρίς να σε νοιάζει το αποτέλεσμα, οπότε απελευθερώνεσαι από τα πολλά δεινά. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες η επιστροφή ενός Σκορπιού θα σε επηρεάσει αρκετά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πάρει πολλές αποφάσεις και πιστεύεις ότι μπορείς να στηρίξεις το σχέδιό σου μέχρι τέλους. Αν και χρειάζεσαι άλλα άτομα δίπλα σου, πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις και χωρίς εξαρτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να στηρίξεις άτομα δικά σου που όμως αυτή την στιγμή ίσως σε προβληματίζουν. Εσύ νιώθεις δύναμη η οποία προέρχεται καθαρά από μέσα σου οπότε το τοπίο είναι ξεκάθαρο για σένα. Από την άλλην πιθανόν να είσαι και για λίγο μόνος/η γιατί αυτό θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι ή ο Υδροχόος θα απολαύσει την αλλαγή σου και θα καταφέρει να τον θεωρήσεις πολύ δικό σου άνθρωπο γιατί θα του εκμυστηρευτείς κομμάτια δικά σου. Σίγουρα κάποιοι φίλοι σε βοηθάνε πάρα πολύ και αυτό επειδή δεν είσαι αγνώμων θέλεις να τους το ξεπληρώσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου πορεία αυτή την στιγμή νιώθεις ότι καλυτερεύει γιατί όλο και κάτι βρίσκεται μπροστά που πιστεύεις ότι ίσως είναι αυτό που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Επειδή το όνομά σου μπορεί να συζητιέται θετικά για μια δουλειά, να περιμένεις μια πρόταση η οποία θα σε βοηθήσει για να ορθοποδήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Οι ελπίδες σου έχουν ανανεωθεί και μαζί με αυτές και εσύ γιατί βλέπεις φως στο τούνελ. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα εξασφαλίσεις με ένα δυναμικό τρόπο μια υπόθεση νομική ή σπουδών και μετά θα κάνεις πολλά.
Ερωτικά: Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη γιατί πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου αλλά το βλέπεις και στα μάτια των γύρω σου όπου μπορείς και φλερτάρεις άνετα. Αν δεν είσαι με σχέση, είσαι πολύ κοντά στο να κάνεις γιατί εκπέμπεις διαφορετικό μαγνητισμό από παλιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις εμπιστοσύνη σε κάποια άτομα που ίσως σου έχουν τάξει πολλά. Εσύ, κράτησε μόνο το ένα από αυτά για να μην απογοητευτείς και μετά και όλα θα είναι πιο εύκολα για σένα γιατί θα είσαι και έξω από το παραμύθι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Κάνεις μεγάλες προσπάθειες να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων τις οποίες όμως τις έχεις δημιουργήσει εσύ. Το ότι έχεις ανάγκη από αναγνώριση των προσπαθειών σου φαίνεται από παντού. Αλλά επειδή νιώθεις έτσι, δεν πλησιάζεις κανένα και θα περιμένεις να έρθει προς εσένα. Χρειάζεται προσοχή σε ό,τι κάνεις για να μην υπερβάλλεις.
Ερωτικά: Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο υπάρχει καυτό ειδύλλιο που όμως θέλει κόπο και χρόνο για να ευοδωθεί. Εσύ είσαι διατεθειμένος/η με κάποιο τρόπο να ρισκάρεις χωρίς να φοβάσαι γιατί έχεις εσωτερική αυτοπεποίθηση αυτή την στιγμή.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υψηλές βλέψεις και ο λόγος είναι ότι αντέχεις και μπορείς, γιατί έχεις δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Αν ασχολείσαι με δημιουργικό κομμάτι πιθανόν να θέλεις να αναγνωριστείς από πολύ κόσμο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Υπάρχει μια εσωτερική ανώτερη κατεύθυνση η οποία σε αναγκάζει να μην κολλάς στα μικρά πράγματα. Οπότε ό,τι θυμό έχεις και οποιαδήποτε δυσκολία μέσα στην ψυχή σου, μπορεί να φύγει γιατί εσύ θα δεις μια άλλη οπτική γωνία που θα είναι πολύ αισιόδοξη αλλά και με αγάπη.
Ερωτικά: Η ερωτική σου ζωή είναι σε πολύ καλή φάση κι υπάρχει ένα πρόσωπο που σε θέλει και σε εκτιμά ιδιαίτερα. Εσύ μπορεί να περνάς την προσωπική σου κρίση αλλά έχεις ένα χέρι να σε κρατάει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις δουλέψει σκληρά θα ανταμειφθείς και μάλιστα με έναν τρόπο πολύ ξαφνικό και μη αναμενόμενο. Άσε και ένα κομμάτι στην συμπαντική ροή και ό, τι γίνει. Εσύ προσπάθησες και τώρα θα εισπράξεις τους καρπούς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Οι καθημερινές συνθήκες σε βάζουν να κάνεις πράγματα πολύ περισσότερα από τα δικά σου μέτρα και να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι έχεις και εσύ όνομα και αξία απέναντι στις καταστάσεις. Ίσως να υπερβάλλεις με σωματικές θεραπείες ή με την εμφάνισή σου αλλά έχεις ανάγκη κάπως να φανείς.
Ερωτικά: Θα είσαι έντονα δοτικός/η γιατί δεν θέλεις να κάνεις τσιγκουνιές και επίσης νιώθεις ότι θέλεις να δώσεις ευκαιρία σε ένα πρόσωπο να σε θαυμάσει και να σε βάλει πολύ ψηλά στην ζωή του. Αυτό βέβαια είναι σχετικό γι’ αυτό πρόσεξε μην απογοητευτείς μετά γιατί καλό είναι να δώσεις από την καρδιά σου και όχι με στόχο να πάρεις πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι κάνεις διπλό αγώνα για να αποδείξεις στο Λιοντάρι Ή στον Υδροχόο που είναι συνεργάτης σου ότι τα καταφέρνεις Ίσως έχεις αναλάβει δύσκολο ρόλο και αυτό να σε αναγκάζει να ξεπερνάς τα όρια και τις δυνάμεις σου. Αλλά εσύ έτσι έχεις συνηθίσει να λειτουργείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Μπορεί να υποστείς μεγάλη πίεση από κάποια οικογενειακά θέματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα να τα αντιμετωπίσεις. Καλύτερα να περιμένεις λίγο πριν πεις κάπου το οριστικό «όχι» γιατί μετά μπορεί να αλλάξεις γνώμη.
Ερωτικά: Ίσως υπάρχει ένα συναισθηματικό αδιέξοδο που κατά την γνώμη σου δεν μπορεί να λυθεί εύκολα και πιστεύεις ότι τελικά έτσι θα πάνε όλα από εδώ και πέρα. Αλλά αυτό είναι μια σκέψη λίγων ωρών και πρέπει να περιμένεις πριν κάνεις κινήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθώντας να λύσεις ένα οικονομικό θέμα, ίσως εφαρμόζεις μεθόδους αναποτελεσματικές, αλλά, περνώντας η μέρα, θα διαπιστώσεις ότι βγαίνεις από τις λάθος εντυπώσεις και προχωράς προς την επίλυση.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια δημιουργική φάση η οποία σε σπρώχνει να κάνεις πολλά. Αλλά ίσως το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο δυνατό και γρήγορο όπως το περιμένεις. Η δράση μερικές φορές έχει να κάνει και με τον τρόπο που επεμβαίνεις εσύ στα διάφορα θέματα.
Ερωτικά: Η σκέψη σου για ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα είναι πολύ δυνατή αλλά ίσως φοβάσαι να κάνεις ένα βήμα παραπάνω γιατί περιμένεις από την άλλη πλευρά. Αν είσαι με Δίδυμο προσπαθείς με κάθε τρόπο να του μιλήσεις και να έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να υπάρχει πρόταση να επιστρέψεις από εκεί που ξεκίνησες και αυτό από τη μια σε κολακεύει, αλλά από την άλλη το φοβάσαι γιατί οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Προσπάθησε τουλάχιστον θα διαπραγματευτείς κάποια καινούργια πράγματα.

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ