Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ποινική δίωξη για το NOOR-1

Μάλιστα η ανακρίτρια Πειραιά άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διεύθυνση και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε τρεις επιβαρυντικές καταθέσεις για το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Α.Κ. για την υπόθεση του NOOR-1, του πλοίου που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνης.

Με τη «Δίκη» επικοινώνησε ο προφυλακισμένος εφοπλιστής Μ.Γ., ο οποίος για πρώτη φορά δημοσιοποίησε τις σκέψεις του, κάνοντας την παρακάτω γραπτή δήλωση: «Από την πρώτη στιγμή και με συνέπεια δήλωνα την απόλυτη αθωότητα μου. Μέσο του συνηγόρου μου είχα δηλώσει ότι θα περιμένω τις εξέλιξη της ανάκρισης η οποία και είναι η μόνη αξιόπιστη πηγή. Λόγω της επιμονής της κυρίας ανακρίτριας και της μεθοδικής έρευνας των λιμενικών αρχών μετά από 11 μήνες φαίνεται ότι το βάρος που σηκώνω δεν μου ανήκει. Συνεπής στην αρχική μου θέση θα περιμένω το πέρας της ανάκρισης όπου και θα βγουν τα τελικά συμπεράσματα. ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΧΘΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ».

skai.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 86 Ο Πέτρος είναι απελπισμένος καθώς η Ειρήνη, από τη στιγμή που έμαθε πως...