Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Eurovision 2015 – Τελικός: Φαβορί και στοιχήματα (KAΡΤΕΣ)

Βράδυ Σαββάτου ο τελικός του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, και τα στοιχήματα έχουν αρχίσει να παίρνουν φωτιά… Αξιοσημείωτη είναι η, για πρώτη φορά, συμμετοχή της Αυστραλίας.
Μετά το πέρας του πρώτου και του δεύτερου ημιτελικού, στον οποίο η μοναδική έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός της Φινλανδίας, αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, σχετικά με τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Με την εκπληκτική ερμηνεία της Μαρίας Έλενας Κυριάκου, η Ελλάδα κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου.

Η Ιταλία και η Σουηδία αναμένεται να κονταροχτυπηθούν για την κορυφή του φετινού διαγωνισμού, καθώς φαντάζουν ως τα δύο απόλυτα φαβορί. Το νεανικό συγκρότημα Il Volo και ο Σκανδιναβός Mans Zelmerlow αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη μεταξύ τους, σύμφωνα πάντα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά.

Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται η Ρωσίδα Polina Gagarina, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Αυστραλία και η Εσθονία.

Η EBU ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης των 27 χωρών στον τελικό της EUROVISION, αύριο, Σάββατο στις 10 το βράδυ. Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στην 15η θέση, αμέσως μετά την οικοδέσποινα Αυστρία. Για την Κύπρο, η 11η θέση έχει κάποιες δυσκολίες… Ακριβώς πριν θα ανέβει στη σκηνή το απόλυτο φαβορί, η Σουηδία, ενώ αμέσως μετά η Ευρώπη θα υποδεχτεί για πρώτη φορά την Αυστραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 52-53 Επεισόδιο 52 Οι κοινωνικοί λειτουργοί κάνουν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο σπίτι του Νικόλα...