Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καφρίλα και στο γυναικείο πόλο!

Ούτε το γυναικείο πόλο γλίτωσε από την επέλαση των (κάθε χρωματισμού) βαρβάρων.

Κατά τη διάρκεια του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κώστας Δήμου, έγινε στόχος για οπαδούς των «ερυθρολεύκων» (που θεώρησαν ότι τους προκάλεσε), με αποτέλεσμα να του επιτεθούν φραστικά, ενώ εκτοξεύτηκαν εναντίον του και δεκάδες αντικείμενα απ’ την εξέδρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντίδρασή του, ενώ στη συνέχεια προκλήθηκε περαιτέρω ένταση που οδήγησε στην προσωρινή διακοπή του αγώνα. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του κ. Δήμου στην κάμερα της NOVA, όπου σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Εμείς ζητήσαμε πριν από τον αγώνα οι πάγκοι να πάνε απέναντι. Δε γίνεται για 3 οκτάλεπτα να μας βρίζουν και μας φτύνουν. Δεν το ανεχόμαστε αυτό επειδή είναι ο Ολυμπιακός. Και μάλιστα δε μας έβριζαν μόνο από την κερκίδα αλλά κι από τα επίσημα. Εγώ είμαι εντάξει. Κάποιοι άλλοι δεν είναι εντάξει που μου λένε κάτσε να σε βρίζουν και να σε φτύνουν. Βλέπετε εσείς να μπορεί να γίνει παιχνίδι»;

Μετά απ’ όλα αυτά η ομάδα της Βουλιαγμένης αποχώρησε για τ’ αποδυτήρια αρνούμενη να συνεχίσει το παιχνίδι κι έτσι οι διαιτητές αποφάσισαν τη λήξη του, που ακολουθήθηκε απ’ τους πανηγυρισμούς της ομάδας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ