Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΑ! «Αγροτικό» κατά τη θητεία για γιατρούς, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, δικηγόρους

Στην εποχή όπου οι διαγνώσεις και οι θεραπείες γίνονται όλο και πιο πολύπλοκες, τελειόφοιτοι γιατροί θα γυρνάνε να παίρνουν την πίεση σε γιαγιάδες στα χωριά ενώ αρχιτέκτονες θα τους δίνουν συμβουλές διαρρύθμισης…

Οι γιατροί θα μπορούν να κάνουν το αγροτικό τους κατά την άσκηση της θητείας τους, όπως επίσης το ίδιο θα μπορεί να συμβαίνει και με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και δικηγόρους, δήλωσε από την Λάρισα, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά οι νεοσύλλεκτοι γιατροί κατά τη θητεία τους θα έχουν τη δυνατότητα να συνταγογραφούν σε αγροτικές ή απομακρυσμένες περιοχές.

Ο Κώστας Ήσυχος αναφέρθηκε σε νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου, στο πλαίσιο του οποίου θα περιλαμβάνονται ρυθμίσεις σε θέματα που αφορούν στις Ένοπλες Δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και η προαναφερόμενη.

Ενώ στις προωθούμενες ρυθμίσεις συμπεριλαμβάνονται και αυτές που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία που είναι στην κατοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και αφορούν στην αξιοποίηση τους και στην απόδοσή τους στους πολίτες.

Ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε επίσης ότι προχωρά ο σχεδιασμός που αφορά στην ίδρυση της «νέα ΜΟΜΑ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/4/2024 Παρασκευούλα με Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, με την διάθεση ανεβασμένη και την δίψα για...