Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 24/5/2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/5

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Θα αφήσεις πίσω σου ενστάσεις, εντάσεις και αντιστάσεις και θα προσπαθήσεις να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πλαίσιο που δεν θα τον εξαντλείς με θέματα που για σένα είναι πολύ στενάχωρα. Αν το καταφέρεις για ένα μεγάλο διάστημα θα κάνεις ένα πολύ σπουδαίο εξελικτικό βήμα.
Ερωτικά: Δεν αμφισβητείς πλέον τα συναισθήματά σου αλλά και τα συναισθήματα ενός ατόμου που τελικά μπορεί και σου αποδεικνύει με τον τρόπο του ότι αξίζεις και ότι θέλει να είναι κοντά σου. Αν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και αληθινά, προτιμάς να είσαι μόνος/η γιατί δε θέλεις να μπλέκεσαι με αρρωστημένες υποθέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια καλή διαίσθηση και οδηγείς εσύ με μεγάλη άνεση και αισιοδοξία τις συζητήσεις αλλά και τις κινήσεις που είναι απαραίτητες να γίνουν. Αν δουλεύεις σήμερα θα διαπιστώσεις ότι όλα θα σου βγουν πιο εύκολα από άλλες φορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Συγκεντρώνεσαι στο σκοπό σου και αυτό το τόσο συγκεντρωτικό κομμάτι ίσως να μην σε αφήνει να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες και καταστάσεις που θα σε κάνουν να ξεκόψεις με κάτι που δεν σου πηγαίνει.
Ερωτικά: Επιμένεις σε κάποιες αποφάσεις οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο εύκολες για το χαρακτήρα σου, αλλά αν δεν προσπαθήσεις η αγάπη δεν θα νικήσει και θα μείνεις με τις εμμονές σου. Με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό υπάρχει μια συνήθεια που δεν μπορείς να την ξεκόψεις. Αλλά με τον Τοξότη οι αντιδράσεις είναι διαφορετικές γιατί χρειάζεται να κάνεις υπερβάσεις για να είσαστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεχωρίσεις και να κάνεις τα δικά σου γιατί πιστεύεις ότι επιβάλλεται να φανείς με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μπορεί να επιμείνεις βέβαια σε μια τακτική η οποία δεν θα είναι και τόσο άσχημη για σένα γιατί θα επεκτείνεις με κάποιο τρόπο τις δραστηριότητές σου, αλλά πάντα μέσα από συγκεκριμένους περιορισμούς που δεν θίγουν τα συμφέροντά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Οι φιλίες σου είναι ιδιαίτερες και πολύ συγκεκριμένες και θα δικαιωθούν κάποιες παλιές σου επιλογές που τώρα έχει έρθει η στιγμή να επιβεβαιωθούν από τις συνθήκες.
Ερωτικά: Είναι σημαντικό για σένα να υπάρχει κατανόηση και ένα πολύ κατάλληλο κλίμα επικοινωνίας για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Ίσως ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες πτυχές στην σχέση σου που θα σου δώσουν δύναμη για να μπορέσεις να αντέξεις κάποια κομμάτια που δεν σε βρίσκουν σύμφωνο/η. Αν σχετίζεσαι με έναν άλλο Δίδυμο πιθανόν να έχετε πάρει απόφαση να πάτε μαζί στο εξωτερικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να φαίνεται ότι μονοπωλείς τις συζητήσεις που γίνονται και ο λόγος είναι ότι έχεις εσύ το πάνω χέρι σε ό,τι πεις και ό,τι προτείνεις. Αυτό βέβαια σου κάνει καλό αρκεί να μην το παρατραβήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Κρατιέσαι από πράγματα που για σένα είναι σημαντικά αλλά πιθανόν να σε υποχρεώνουν να κάνεις κάποιες υπερβολές που μετά μετανιώσεις. Πάντως μια πολύ γενναία κίνηση είναι ότι μπορεί να κάνεις ακριβά δώρα στον εαυτό σου και σε άτομα αγαπημένα.

Ερωτικά: Έχεις μεγάλη ανάγκη να νιώσεις ότι υπάρχει ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σένα, το οποίο σε διεκδικεί και σε θέλει πολύ. Αυτό σίγουρα θα σε λύσει και θα μπορείς να φέρεσαι πολύ ανοικτά και αυθόρμητα. Ο Σκορπιός πάντως είναι πολύ κοντά στο να εκδηλωθεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως να μη σε ενδιαφέρει αυτήν την στιγμή τόσο το χρήμα όσο η αναγνώριση και μέσα από αυτή και ο θαυμασμός που πάει πακέτο με τα υπόλοιπα. Δεν μπορείς να δουλεύεις συνέχεια χωρίς να έχεις κάποια ηθική ανταμοιβή και αυτήν τη στιγμή προτιμάς την δόξα παρά το χρήμα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Αναβαθμίζεις γενικά οποιαδήποτε ενέργειά σου δημιουργεί τοξικότητα γιατί θέλεις να φανείς πιο πάνω από τις περιστάσεις. Ίσως η καλή επαφή με τον εαυτό σου να φέρει αυτά τα αποτελέσματα. Πάντως θα ενδυναμωθείς πάρα πολύ και αυτό είναι το ζητούμενο.Ερωτικά: Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό ίσως από κάποιους άλλους να θεωρηθεί υπερβολικό και εγωιστικό, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα πως πρέπει να χειρίζεσαι τις περιστάσεις. Ο Σκορπιός αποτελεί ένα δείγμα της εμπειρίας σου, αφού βλέπεις ότι αλλάζει απέναντί σου και μπορείτε επιτέλους να συνεννοηθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Συναντάς πολύ κόσμο σήμερα με διαφορετικές εμπειρίες, γνώσεις αλλά και επίπεδο. Εσύ όμως δεν επηρεάζεσαι από τίποτα και είσαι όσο μπορείς σταθερός/η στα σχέδια σου και στον τρόπο που κινείς τα νήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις μια μικρή απομόνωση γιατί δεν θέλεις να ξεφύγεις από κάποιες σταθερές. Αν αρχίσεις και πηγαίνεις από εδώ και από εκεί και ακούς γνώμες πολλών θα μπερδευτείς και πάλι και θα χάσεις τον μπούσουλά σου. Για αυτό προτιμάς να είσαι όσο μπορείς μόνος/η με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι ότι ίσως να έχεις ενοχληθεί από την απόμακρη συμπεριφορά ενός ατόμου. Ίσως βέβαια και εσύ με τον τρόπο σου να μην επέτρεψες το μοίρασμα και να μην έκανες όπως έπρεπε τα βήματα. Τώρα νιώθεις ότι μπορεί κάπως να σε έχουν χρησιμοποιήσει και υποφέρεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από προτάσεις και από πράγματα που πρέπει να κάνεις. Αντί λοιπόν να τα μπλοκάρεις επειδή αγχώνεσαι αν θα τα καταφέρεις, καλύτερα να μη σκέφτεσαι και να πράξεις άμεσα. Οι συμβουλές από πιο έμπειρους ανθρώπους πάντα χρειάζονται.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά:Έχεις το χάρισμα να μαζεύεις όμορφους και θετικούς ανθρώπους δίπλα σου με στόχο να είσαι και εσύ καλά αλλά και να μοιραστείς μαζί τους ιδέες και όμορφες στιγμές. Οι ελπίδες σου για ένα καλύτερο μέλλον θα φουντώσουν και πάλι και αυτό θα σε κάνει να έχεις μεγάλη αισιοδοξία.
Ερωτικά: Επικεντρώνεσαι στο να είσαι όσο μπορείς μαζί με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ίσως να κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια από την αρχή γιατί νιώθεις ότι περνάς μια νέα περίοδο που θα πρέπει να προσθέσεις στη σχέση σου και την έννοια της φιλίας γιατί την χρειάζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναμφισβήτητα όταν βρίσκεσαι με άτομα που σου πηγαίνουν και περνάς καλά, συζητάς και για τη δουλειά σου γιατί θέλεις με κάθε τρόπο να την ενισχύσεις και να την κάνεις να φαίνεται πολύ καλύτερη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις το χάρισμα να φαίνεσαι ακόμα και αν δεν κάνεις τίποτα και αυτό, τουλάχιστον στον μικρό χώρο που κινείσαι, θα σε αναδείξει στον αρχηγό της ημέρας και όλοι θα προσπαθούν με κάποιο τρόπο να ακολουθήσουν τις επιταγές σου.
Ερωτικά: Το ίδιο θα συμβεί και στα ερωτικά σου αρκεί να το ρισκάρεις και να δείξεις και εσύ τι αισθάνεσαι. Γιατί προς το παρόν είσαι ήξεις-αφήξεις και δεν ξεδιπλώνεσαι καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφήνεις απέξω κάποια προβλήματα που υπάρχουν και προσπαθείς να τα επιλύσεις με έναν ιδιαίτερο τρόπο γιατί θέλεις και να είσαι το κέντρο των αποφάσεων αλλά και των εκτελέσεων. Μπορεί να πιέστηκες αυτές τις ημέρες να πας κάπου. Ίσως ήταν χωρίς τη θέλησή σου και σου επιβλήθηκε σαν εντολή, αλλά τελικά είναι για το καλό σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Ανανεώνεσαι μέσα από την εμπιστοσύνη που δείχνεις αυτήν τη στιγμή πρώτα στον εαυτό σου. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από τον να έχεις τη δύναμη και την ελευθερία των αποφάσεων, γιατί εσύ με αυτόν τον τρόπο εκφράζεσαι και ανανεώνεσαι. Πιθανόν μια συγκεκριμένη γνώση που θα πάρεις να σου κάνει πολύ καλό.
Ερωτικά: Σίγουρα θα έχεις μια εσωτερική πίστη και εμπιστοσύνη ότι είσαι σε καλό δρόμο. Για αυτό δεν θα αλλάξεις γνώμη για ένα συγκεκριμένο άτομο που είναι ο Δίδυμος και μεταξύ σας είστε ήξεις-αφήξεις, αλλά τώρα θα υπάρχει μαγιά για να δουλέψεις. Με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα είναι πιο εύκολες οι καταστάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι με κάποιο τρόπο πρέπει να δημιουργήσεις κάτι διαφορετικό και συγχρόνως να ρισκάρεις για να το δείξεις και να το μοιραστείς. Σίγουρα αν μιλήσεις σήμερα για τη δουλειά σου θα κάνεις τον κόσμο να σε εμπιστευτεί. Πάντως, θα έχεις πολύ έντονη διάθεση να παίξεις τυχερά παιχνίδια με στόχο περισσότερο να διασκεδάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά τα πράγματα γιατί έχει μπει στη μέση το «εγώ» και δεν ξεχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα. Για αυτό αρκέσου στις αποδείξεις και στις πράξεις και όχι στα πολλά λόγια.
Ερωτικά: Όσο και να σε ενοχλεί η παρουσία ενός Λιονταριού στη ζωή σου δεν είναι και εύκολο να ξεκόψεις με τη μια γιατί κάπου βαθιά σε πονάει. Από την άλλη, θέλεις να κάνεις και άλλες προσπάθειες για να είσαστε μαζί. Με τον Σκορπιό υπάρχει πολύ παιχνίδι αλλά και τους δυο σάς εμποδίζει το «εγώ».
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οπωσδήποτε να ξεχωρίσεις έστω και σε μικρές στιγμές. Γιατί όλα αυτά που κάνεις δεν συνοδεύονται συνήθως από κάποιο μπράβο. Όλα πρέπει να τα εισπράξεις με το ζόρι και αυτό είναι που σε ενοχλεί αφάνταστα. Από την άλλη κάθε φορά που αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να κάνεις κάτι πολύ ιδιαίτερο και ατομικό αγχώνεσαι πως θα το κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Όσο μπορείς, προσπαθείς να πιάσεις τον σφυγμό των άλλων για αυτό τους ακολουθείς και στα θέλω τους αλλά και προσπαθείς να λύσεις τα προβλήματά τους. Τα αιτήματά σου αυτήν τη στιγμή θα τα λύσεις μέσω των άλλων γιατί έτσι διοχετεύεις την ενέργεια σου. Αλλά το καλό είναι ότι έχεις βοήθεια και αποδοχή.
Ερωτικά: Έχεις μια λάμψη που και εσύ δεν ξέρεις πως την έχεις αποκτήσει αφού δεν έχεις κάνει κάτι ιδιαίτερο όπως λες. Όμως χωρίς να το καταλάβεις η συμπεριφορά σου έχει γίνει πιο ζεστή και πιο ανοικτή. Οπότε αυτό και μόνο βοηθά ώστε να σε πλησιάσουν και να σε φλερτάρουν. Αν πάλι είσαι μέσα σε μία σχέση, δημιουργείς τις προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο, οπότε απόλαυσέ το.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενθουσιάζεσαι με κάποιες καινούργιες γνωριμίες που κάνεις ή με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα με ήδη υπάρχοντες συνεργάτες, γιατί βλέπεις ότι έχουν αρχίσει και βλέπουν καλύτερα μια συγκεκριμένη σου δουλειά.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Αποσπάσαι για λίγο με στόχο να αναπνεύσεις και να ασχοληθείς περισσότερο και πιο εξατομικευμένα με τον εαυτό σου. Είναι μια ευκαιρία να δυναμώσεις, να μην αφήσεις να περνάνε από πάνω σου οι καταστάσεις και εσύ να τις κοιτάζεις σαν ένα μοιραίο πρόσωπο.
Ερωτικά: Αφυπνίζεσαι και αυτό μπορεί να σε πονάει γιατί βλέπεις ότι η πραγματικότητα σε μια σχέση δεν είναι αυτή που τελικά νόμιζες και όλο αυτό σου προκαλεί μια ακραία εσωτερική κατάσταση. Γιατί θέλεις να τα διαλύσεις όλα και να ξεκινήσεις και πάλι από την αρχή. Κυρίως αν είσαι με Κριό ή Υδροχόο. Το Λιοντάρι έχει μια τελείως διαφορετική παρουσία στη ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να μη θέλεις να πάρεις θέση ακόμα και για να υποστηρίξεις ένα άτομο που είστε μαζί στη δουλειά, δεν μπορείς, γιατί τα πράγματα είναι πιεστικά και ίσως πολύ περισσότερο από ότι νόμιζες. Οπότε χρειάζεται να πάρεις όχι μόνο θέση αλλά και να συμπεριφερθείς ανάλογα, δηλαδή να αναλάβεις και ένα κομμάτι ευθύνης αν σου αναλογεί.

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ