Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεραυνός χτύπησε τουρίστες στην Κνωσό – Πάνω από 10 τραυματίες, ένας σε κρίσιμη κατάσταση

Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, ότανκεραυνός χτύπησε τουρίστες, την ώρα που ξεναγούνταν στον χώρο.

Ο κεραυνός φαίνεται να «έπεσε» σε απόσταση αναπνοής από ένα γκουπ ρώσων τουριστών, οι οποίοι από τον εκκωφαντικό θόρυβο έπεσαν στο έδαφος τρομοκρατημένοι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Οι πληροφορίες για τον αριθμό των τραυματιών είναι συγκεχυμένες, καθώς άλλοι κάνουν λόγο για έξι κι άλλοι τους ανεβάζουν σε 17. Πάντως, ανάμεσά τους υπάρχει μία έγκυος γυναίκα και δύο παιδιά. Οι περισσότεροι τραυματίες έχουν θλαστικά τραύματα στα χέρια και στα πόδια.

Παράλληλα, ακόμη δεν έχει έχει γίνει σαφές αν ο κεραυνός απορροφήθηκε από το αλεξικέραυνο ή αν έπεσε πάνω σε δέντρο.

Την ίδια ώρα, από τον πανικό που προκλήθηκε στο σημείο μια έγκυος και ένας άνδραςυπέστησαν ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, προκειμένου να τους γίνει ανάνηψη. Ο άνδρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι υπόλοιποι τραυματίες έχουν θλαστικά τραύματα στα χέρια και στα πόδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο υπάρχουν αλεξικέραυνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...