Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στις Σκουριές ο Βασίλης Λεβέντης δίπλα στους εργαζομένους των μεταλλείων (video)

Αρωγός στον αγώνα των εργαζομένων των μεταλλείων να μην σταματήσει η επένδυση της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός” στη Χαλκιδική, εμφανίστηκε ο Βασίλης Λεβέντης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισκέφθηκε πρόσφατα τη Χαλκιδική και είναι ο πρώτος πρόεδρος κόμματος που βρίσκεται και με τη φυσική του παρουσία δίπλα στους εργαζομένους, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν , ιδιαίτερα για το γεγονός.
Αίσθηση κάνουν οι μετρημένες δηλώσεις και η τοποθέτησή του, που πραγματικά είναι σε κεντρώα και σοβαρή κατεύθυνση μακρυά από τις κραυγές, που έχουμε συνηθίσει ένθεν και ένθεν.
Στα σημαντικότερα σημεία των όσων είπε ο Βασίλης Λεβέντης ξεχωρίζουν τα εξής:
-Είναι υπερ της συνέχισης της επένδυσης, αρκεί φυσικά να γίνεται με σεβασμό στο περιβάλλον.
-Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τους περιβαλλοντικούς όρους, να γίνουν νέες μελέτες και να διορθωθούν τα όποια προβλήματα.
-Σε καμία περίπτωση να μην φανεί ότι η Ελλάδα σταματά την επένδυση γιατί αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και θα δώσει άσχημο μήνυμα και σε άλλους υποψήφιους επενδυτές από το εξωτερικό ότι η χώρα μας δεν είναι φιλική στις επενδύσεις.
-Το κράτος, εφόσον πρόκειται για εξόρυξη ορυκτου πλούτου, θα έπρεπε να έχει και ένα ποσοστό από την εκμετάλλευση των μεταλλείων. Ίσως πρέπει να ξαναδούμε τη σύμβαση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ