Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εύα Καϊλή: Προτεραιότητα της κυβέρνησης να αποφυλακίζει ισοβίτες και τρομοκράτες αντί να λύσει τα προβλήματα (VIDEO)

Ιδιαίτερα καυστική η Εύα Καϊλή με τις τελευταίες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σχετικά με τις αποφυλακίσεις τρομοκρατών και τις νομοθετικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν την αποφυλάκιση ακόμα και ισοβιτών, εμπόρων ναρκωτικών.

 Η ευρωβουλευτής της Ελιάς , στην εκπομπή Action Weekend των κ.κ. Αντώνη Λιάρου και Βαγγέλη Γιακουμή στο Αction 24 ήρθε σε αντιπαράθεση με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, γενικός γραμματέα Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Κώστα Πουλάκη σχετικά με το θέμα των συνεχιζόμενων επί μήνες διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, που οδηγεί σε ασφυξία την Ελληνική οικονομία και ιδιαίτερα τον ιδιωτικό τομέα.
Η κυβέρνηση έχει ως προτεραιότητα να αποφυλακίζει εγκληματίες και τρομοκράτες και όχι να λύσει καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας, τόνισε η ευρωβουλευτής.
Ο κ. Πουλάκης άφησε να εννοηθεί ότι είναι υποκριτικό το ενδιαφέρον της κ.Καϊλή , ως εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, για τις επιχειρήσεις, που κλείνουν και την κατάσταση που έχει περιέλθει η οικονομία, αφού το κόμμα της κυβέρνησε για 4 χρόνια και έφερε τα μνημόνια.
Η αντίδραση της κ.Καϊλή ήταν να απαντήσει πως σήμερα το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει τις διαπραγματεύσεις και έχει την κύρια ευθύνη για την εθνική οικονομία είναι οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, που εισηγήθηκαν και ψήφισαν τα μνημόνια, όπως η κ.Κατσέλη και το πρώην επιτελείο του ΓΑΠ με Βαρουφάκη, Παναρίτη αλλά και ο νυν υπουργός εξωτερικών κ.Κοτζιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ