Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-1

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 2-1 τον Πανθρακικό και σε συνδυασμό με τις νίκες των Πλατανιά και Λεβαδειακού, η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται πλέον κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και με λίγες ελπίδες να μείνει στην Σούπερ Λιγκ με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Με την ήττα αυτή ο Πανθρακικός παρέμεινε τέταρτος από το τέλος με 37 βαθμούς, τη στιγμή που Λεβαδειακός και Πλατανιάς έφτασαν τους 40, ενώ η ομάδα της Κομοτηνής στις τελευταίες δύο αγωνιστικές παίζει με Βέροια εκτός και Ξάνθη εντός.

Πίεζε, αλλά ούτε… με αυτογκόλ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά έδειξε πως δεν θέλει να… χαριστεί. Με κορυφαίο τον Μπαντιγνκά έψαξε το γκολ, έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όμως το γκολ δεν ήρθε. Οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ με τον Κουρμπέλη στο 9ο λεπτό, αλλά και με τονβ Μπαράλες που δεν πρόλαβε να σκοράρει με κεφαλιά από κοντά στο 40′, ενώ δύο λεπτά αργότερα από κόντρα στον Παπαγεωργίου, η μπάλα πέρασε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι και έτσι ο Πανθρακικός γλίτωσε από ένα σπάνιο αυτογκόλ.

Το καθάρισε!

Ανάλογη ήταν όμως η εικόνα του ματς και στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Αστέρας μπήκε και πάλι πολύ επιθετικά. Στο 57′ μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μπαντιμπαγκά πλάσαρε σε κενή εστία, όμως ο Μελίσσης έδιωξε πάνω στην γραμμή, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μάσα αστόχησε σε τετ α τετ. Τελικά, τα γκολ ήρθε μαζεμένα για την ομάδα της Τρίπολης, καθώς στο 68′ ο Μπαράλες με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 73′ ο Ρόλε μετά από τακουνάκι του Μπαράλες, έγραψε το 2-0. Το μόνο που μπόρεσε να κάνει ο Πανθρακικός ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Τζάνη στο 82′.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ