Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

Το παιχνίδι στην Λιβαδειά ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Λεβαδειακό, αφού μόλις στο 4′ ο Μάντζιος άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Φυτανίδης.

Και σα να μην έφτανε αυτό για τον Ατρόμητο ήρθε και το 2-0 στο 15′ με γκολάρα του Πελέ για να κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του. Οι Περιστεριώτες προσπάθησαν, είχαν αρκετές στιγμές για να κάνουν κάτι αξιόλογο, όπως και οι Βοιωτοί για να πετύχουν και τρίτο γκολ, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να μειώσουν στις καθυστερήσεις του ματς με όμορφο πλασέ του Ναπολεόνι.

Έτσι, αυτό το τρίποντο έδωσε τεράστια ανάσα στον Λεβαδειακό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, ενώ ο Ατρόμητος παρά το -2 από την πεντάδα, βλέπει τα play offs να δυσκολεύουν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Τσιντώτας, Στάθης, Τόμας, Κώτσιος, Μιλιάζες, Πίντερ (Μαχαίρας 46′), Πελέ, Μπουσταμάντε (Τριποτσέρης 67′), Πουλίδο, Μάντζιος, Γιακουμάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατσουράνης, Κούρος, Αγκουαζί, Πίτου (Μπρίτο 76′), Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Γεωργίου (Μαρσελίνιο 46′), Παπάζογλου (Καράσκο 62′).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 77 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 77 Τα νέα του Χρήστου που φέρνει γυρίζοντας πίσω από την...