Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σοκάρουν οι προβλέψεις του Θάνου Τζήμερου: Ήρθε το τέλος του παιχνιδιού

Αγοράστε τρόφιμα που κρατάνε πολύ και καύσιμα. Το καλοκαίρι θα είναι το πιο καυτό της ζωής μας μετά την εισβολή του Αττίλα.

Εφιαλτικές οι προβλέψεις του προέδρου της Δημιουργίας Ξανά που ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθούν. Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Θάνος Τζήμερος , ποστάροντας και φεκ με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης , που βάζει χέρι στα αποθεματικά των δημόσιων φορέων γράφει:

Μέχρι εδώ ήταν. Δυστυχώς, αυλαία. Ένας αξιοθρήνητος ΠτΔ και ένας αξιοθρήνητος Πρωθυπουργός, έτη φωτός κατώτεροι των περιστάσεων συνυπογράφουν την ληξιαρχική πράξη θανάτου της χώρας. Ό,τι μετρητό υπάρχει σε δημόσιο οργανισμό Δήμους, Περιφέρειες, ΝΠΔΔ, Εταιρείες του Δημοσίου μεταφέρεται υποχρεωτικά στην ΤτΕ. Για ποιον λόγο; Για να πληρωθούν για έναν μήνα ακόμη μισθοί και συντάξεις του Δημοσίου, άντε και καμιά δόση στο ΔΝΤ. Μετά τι; Τι ρωτάω θα μου πεις… Αν τα σούργελα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μπορούσαν να σκεφτούν το μετά, θα έκαναν τα πάντα για να αποφύγουν τις εκλογές. Θα έχουν λοιπόν μετρητό για λίγο ακόμη. Και ύστερα, καλημέρα Βενεζουέλα! Πρώτη φορά αριστερά, τελευταία φορά Ευρώπη. (Εσείς που τους ψηφίσατε για “να τους δούμε κι αυτούς” έχετε σχηματίσει εικόνα ή σας λείπουν pixels;)
Υ.Γ. 1 Δεν σχολιάζω το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που κατακεραύνωνε την – όντως απαράδεκτη – κατάχρηση της προηγούμενης κυβέρνησης σε προεδρικά διατάγματα τα έχει ξεσκίσει. Μη στάξει η ουρά του ποντικού… Ούτε τον πειθήνιο Πάκη που εξαργυρώνει την απρόσμενη εκλογή του με αντισυνταγματική ενέργεια. Τι να περιμένεις από κάποιον που έχει μείνει ήδη στην ιστορία μένοντας Παυλόπουλος… Θα σχολιάσω όμως την ημερομηνία έναρξης της ισχύος του ΠΔ. 17/3/2015!!! Γιατί αναδρομικά; Μα για να νομιμοποιήσει τις μεταφορές χρημάτων από Ασφαλιστικά Ταμεία και από την Περιφέρειας Αττικής (και όσες άλλες δεν ξέρουμε) οι οποίες νομικά έμπαζαν από παντού. Τέτοια απροκάλυπτη περιφρόνηση στη νομιμότητα!
Υ.Γ. 2 Αγοράστε τρόφιμα που κρατάνε πολύ και καύσιμα. Το καλοκαίρι θα είναι το πιο καυτό της ζωής μας μετά την εισβολή του Αττίλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει...