Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Κυβέρνηση τηλεσχολιαστών – αξιωματική αντιπολίτευση κομπάρσων

Παρκαρισμένοι στα κανάλια, από το πρωί μέχρι το βράδυ, υπουργοί και υπουργίνες, αναπτύσσουν την αριστερή θεωρία της έντιμης και περήφανης διαπραγμάτευσης.

Την ίδια στιγμή, χρεοκοπία, αναρχία και μεταναστευτικό κοχλάζουν ως ηφαίστειο λίγο πριν την έκρηξη και κανείς από αυτή την κυβέρνηση της «πρώτη φορά αριστερά», δεν τολμά να ακουμπήσει.

Τα στελέχη της κρατικής διοίκησης Τσίπρα, παραμένουν θεατές σε ένα έργο χωρίς σκηνοθέτη. Ο σκηνοθέτης είναι οι εξελίξεις που σέρνουν την πολιτική και τους πολιτικούς και όχι το αντίθετο.

Η αξιωματική αντιπολίτευση εκπροσωπούμενη από τη ΝΔ, ανίκανη να προτείνει οτιδήποτε το δημιουργικό, συντηρείται πολιτικά στην εντατική, μόνο και μόνο για την ώρα της καταστροφής, θεωρώντας πως μετά από την έκρηξη του ηφαιστείου θα είναι κερδισμένη.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι εγκλωβισμένοι στην αδυναμία παρουσίασης ισοδύναμων μέτρων, αντί φορολογίας. Τουλάχιστον με αυτά τα περιβόητα ισοδύναμα μέτρα κατέκτησαν την εξουσία το 2012 και το 2015.

Σήμερα αρκούνται και οι δύο σε ρόλους, παρατηρητή περιμένοντας τις εξελίξεις να δικαιώσουν την εγκληματική απραξία και αβουλία τους.

Επαμεινώνδας Στεργιόπουλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς εποχής Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ που βλέπουμε στον ALPHA ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ 129 Η Γεωργία κάτω από την πίεση των...