Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανοιχτή επιστολή Ν.Αναγνωστάτου σε Γιούνκερ και Αβραμόπουλο για τους παράνομους μετανάστες

Ανοιχτή επιστολή προς τους κ.κ. Γιούνκερ και Αβραμόπουλο στέλνει ο αρθρογράφος κ.Νίκος Αναγνωστάτος με θέμα τους παράνομους μετανάστες.
Αναλυτικά η επιστολή:

URGENT AND IMPORTANT
To: Jean Claude Juncker Esq.
President of the Commission
Brussels
Κοιν/ση: κ.Δημήτρη Αβραμόπουλο
Επίτροπο Μετανάστευσης
Θέμα: Αντιμετώπιση των κυμάτων ισλαμιστών παράνομων μεταναστών

Αξιότιμε κ.Πρόεδρε της Commission,
Αγαπητέ κ. Γιούνκερ,
Εμείς οι Έλληνες, περιμένουμε πολλά από εσάς, διότι πιστεύουμε ότι γνωρίζετε καλά την ιστορία μας και εκτιμάτε την προσφορά μας στην ανθρωπότητα, έστω και αν είμαστε κάπως παρορμητικοί και πολλές φορές ατίθασοι.
Ένα θέμα που μας απασχολεί περισσότερο τελευταία είναι οι ορδές των ισλαμιστών παράνομων μεταναστών, οι οποίοι σε λίγο δεν θα χωράνε στη μικρή χώρα μας, αν δεν ληφθούν δραστικά μέτρα είτε αποτροπής είτε διαμοιρασμό αυτών στα άλλα κράτη της Ε.Ε.
Πέραν του δικού μας προβλήματος, φοβάμαι ότι γρήγορα θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα σε όλη την Ε.Ε., διότι όπως λέγεται, σε λίγα χρόνια οι ισλαμιστές θα είναι πλειοψηφία, με ό,τι κάτι τέτοιο συνεπάγεται. Με δεδομένο ότι πολλοί από αυτούς είναι φανατικοί και προβαίνουν σε ανείπωτες εγκληματικές ενέργειες και καταστροφές, θα πρέπει να μας ανησυχήσουν πολύ και να οργανώσουμε τρόπους και μέτρα αντίστασης και αποτροπής.
Είναι βέβαιο ότι πολλοί από αυτούς είναι πράγματι αξιολύπητοι, άλλοι από πολέμους, άλλοι από ανάγκη επιβίωσης και από ανθρωπιστικής πλευράς οφείλουμε να τους συμπαρασταθούμε, αλλά μέχρι του σημείο να μην κινδυνέψουμε στο μέλλον. Βέβαια για να μεταφερθούν λαθραία σε μια ευρωπαϊκή χώρα, πληρώνουν αρκετά μεγάλα ποσά στους διακινητές τους και τούτο γεννά ερωτήματα ως προς το πως βρίσκουν αυτά τα χρήματα από τη στιγμή που υποτίθεται ότι λιμοκτονούν. Με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν ίσως να ζήσουν στη χώρα τους, αλλά το μέγα ερώτημα είναι αν κάποιοι άλλοι καταβάλουν αυτά τα χρήματα για απώτερους σκοπούς, σκοποί οι οποίοι ασφαλώς δεν είναι αθώοι, όταν οι διάφοροι ηγέτες ή ηγετίσκοι τους διαλαλούν ότι θα κυριαρχήσουν στην Ευρώπη και στον κόσμο.
Μια αναγκαία μερική αντιμετώπιση του προβλήματος για να μειωθεί ο κίνδυνος εξισλαμισμού της Ευρώπης και αποτροπής του μάλλον βέβαιου κινδύνου εξ αυτού, είναι να τεθεί ως προϋπόθεση νομιμοποίησης παραμονής τους, να βαπτίζονται χριστιανοί, αφού τόσο πολύ επιθυμούν να μείνουν στις χώρες μας, άλλως να απελαύνονται.

Ας μη θεωρηθεί υπερβολή ή άλλως πως από τους «ανθρωπιστές προστάτες» τους, διότι οφείλεις να συγκρίνεις το μέτρο τούτο με τον ενδεχόμενο κίνδυνο που διατρέχουμε με την δημογραφική αλλοίωση της κοινωνίας μας, λαμβάνοντας υπόψη και τους φανατικούς ισλαμιστές οι οποίοι είναι βέβαιο ότι υπάρχουν, θα αντιληφθούν όλοι την αναγκαιότητα αυτού του μέτρου. Ας θυμηθούμε ότι πρόσφατα περί τις 6.000 ισλαμιστές από την Ευρώπη πήγαν στη μέση ανατολή να πολεμήσουν με τους ISIS του Ισλαμικού Κράτους.
Ο κ.Αβραμόπουλος, οποίος θέλω να πιστεύω συμμερίζεται τις ανησυχίες μου, ως αρμόδιος Επίτροπος, ας εισηγηθεί με τη δική σας συναίνεση, να εκδοθεί η σχετική οδηγία, η οποία θα υποχρεώνει όλα τα κράτη μέλη να την εφαρμόζουν. Μια τέτοια οδηγία θα συμβάλει και στην αποθάρρυνση στον ερχομό των φανατικών ισλαμιστών και κυρίως αυτών που έχουν ύποπτους σκοπούς.
Με την προσδοκία ότι η πρότασή μου αυτή θα τύχει σοβαρής μελέτης και εφαρμογής. Σε αντίθετη περίπτωση θα παρακαλούσα να με ενημερώνατε σχετικώς.
Με ιδιαίτερη τιμή

Νίκος Αναγνωστσάτος

Υ.Γ.
Για την πληρέστερη κατανόηση του θέματος, στέλνω την επιστολή στα ελληνικά και μπορεί ο κ.Σχοινιάς ή και ο κ.Αβραμόπουλος να σας το ερμηνεύσει σωστά.
Ν.Α.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...