Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οργή Τζήμερου: ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ!!! ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ!!!

Το παρακάτω είναι επίσημο Δελτίο Τύπου από το επίσημο site του ΥΠΕΚΑ, του Αγιατολάχ Λαφαζανί. Και πως ξεκινάει; Δεν θα το πιστεύετε. Πώς ξεκινάει; Καμαρώστε:

“Κύκλοι του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας εξέφραζαν την έκπληξή τους για την αντίδραση της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εργαζομένων στις Σκουριές, αφού η απόφαση του Υπουργού, Π. Λαφαζάνη, με την οποία ανακαλείται προς επανέλεγχο η συγκεκριμένη άδεια δεν θίγει κατά κανένα τρόπο τα συμφέροντά τους. Αντίθετα, η απόφαση του υπουργού ήταν απολύτως επιβεβλημένη προκειμένου να προστατευθεί με τον όσο το δυνατόν ουσιαστικότερο τρόπο το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον, κάτι το οποίο πρώτοι οι εργαζόμενοι προασπίζουν για τη ζωή τους, το μέλλον του τόπου τους και το μέλλον των παιδιών τους.

Η νέα κυβέρνηση είναι πρώτα απ’ όλα κυβέρνηση των εργαζομένων και γι’ αυτό, στο πλαίσιο μιας νέας μεγάλης προσπάθειας για την προοδευτική ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ασκεί τον πιο αποτελεσματικό έλεγχο απέναντι σε ενδεχόμενες παρεκκλίσεις και αυθαιρεσίες μεγάλων και ιδιαίτερα πολυεθνικών επιχειρηματικών συμφερόντων.”

Κύκλοι του Υπουργείου που… εξέφραζαν (παρατατικός)!!! Απίστευτο; Πάλι καλά που δεν είπε “Πλατφόρμες του Υπουργείου” ή “Συνιστώσες…”

Και παρακάτω, η απίστευτη διαπίστωση ότι η ανάκληση της άδειας δεν θίγει, κατά κανέναν τρόπο (sic!!!) τα συμφέροντα όσων θα μείνουν χωρίς δουλειά!!!

Αλλά και το τέλος είναι αριστούργημα: “…απέναντι σε ενδεχόμενες παρεκκλίσεις και αυθαιρεσίες μεγάλων και ιδιαίτερα πολυεθνικών επιχειρηματικών συμφερόντων.”

Δεν ξέρει αν υπάρχουν παρεκκλίσεις. Πρώτα αφαιρεί την άδεια και μετά το ψάχνει!!! Λογικό. Όταν έχεις κάψει όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα 40 χρόνια στο ΚΚΕ θεωρείς ότι και μόνο η ιδιότητα της πολυεθνικής για μια εταιρεία είναι ποινικό αδίκημα.

Ρε, τι είναι ετούτοι; Από πού κατέβηκαν;

Τα παραπάνω γράφει σε ανάρτησή του ο Θάνος Τζήμερος, μη μπορώντας να πιστέψει όσα συμβαίνουν στη χώρα του υπαρκτού σουρεαλισμού, υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης να είναι ο  Παναγιωτης Λαφαζάνης
Στο τέλος ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά παραθέτει το πραγματικά ασύλληπτο δελτίο τύπου από την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου περιβάλλοντος 
Επίσημο δελτίο τύπου που κάνει αναφορά σε…κύκλους του υπουργείου…Τι άλλο θα δούμε μ αυτή την κυβέρνηση….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιράν: «Παιδικά παιχνίδια» το πυραυλικό πλήγμα στη βάση του Ισφαχάλ – Δεν κατηγορεί το Ισραήλ

Το Ιράν δεν σχεδιάζει αντίποινα εκτός εάν το Ισραήλ εξαπολύσει επίθεση εναντίον της χώρας. Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην...