Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διάγγελμα και προσφυγή στις κάλπες;

H εκ νέου προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο και ει δυνατόν πριν τον Ιούνιο είναι σχεδόν επιβεβελημένη.

Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να απελευθερωθεί από τους υπουργούς-βαρίδια τώρα που έχει την πλειοψηφία του κόσμου με το μέρος του. Οσα θα ζήσουμε προσεχώς θα κοστίσουν ακριβά στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάρτε παράδειγμα την Δικαιοσύνη που ετοιμάζεται να απελευθερώσει την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και πολύ πιθανό ακόμη και τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα Ρουπακιά μια και συμπληρώνεται το 18μηνο.

Το Νομοσχέδιο για την Ανθρωπιστική Κρίση απέχει πολύ από το να γίνει πράξη.

Ο ΕΝΦΙΑ είναι ακόμη εδώ ενώ ένα νέο Μνημόνιο βρίσκεται προ των πυλών την ίδια ώρα που τα ασφαλιστικά ταμεία είναι έρμαια της κυβερνητικής ανάγκης για να πληρωθούν οι δόσεις του ΔΝΤ και όχι μόνο.

Ταυτόχρονα οι Λαφαζάνης και ο Στρατούλης έχουν συγκροτήσει μίνι κυβέρνηση εντός της κυβέρνησης ενώ το φλερτ με την Ρωσία αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Ενα έκτακτο διάγγελμα που θα ανακοινώνει την προσφυγή στις κάλπες είναι θέμα χρόνου και ο μόνος τρόπος φυγής προς τα εμπρός για τον πρωθυπουργό. Οσο πιο σύντομα γίνεται…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 127 Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει...