Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 312-313-314-315-316

Δείτε τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ

Επεισόδια 312-313-314-315-316
Δείτε το video του επεισοδίου 312 ΕΔΩ και 313 ΕΔΩ και 314 ΕΔΩ , 315 ΕΔΩ και 316 ΕΔΩ

312

Ο Σήφης έχει ανακαλύψει στην Αθήνα, το σπίτι που μένουν η Αγγελική με τη Στεφανία και με υπομονή προετοιμάζει την “αντεπίθεσή” του. Η Μελίνα είναι έξαλλη με την Αντιγόνη, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για την απόφαση του Νεκτάριου να χωρίσει με τη Δήμητρα. Στο μεταξύ, κανένας από τους Ματθαίους δεν συμφωνεί με τη λύση της “παρένθετης μητέρας” που πρότεινε η Δήμητρα. Ο Χρήστος βρίσκει την ευκαιρία και μπαίνει στο σπίτι του Διαμαντή, προκειμένου να βρει στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητες του Διαμαντή, όμως αυτή η πρωτοβουλία του θα έχει απρόσμενες συνέπειες. Ο Πάτροκλος προτείνει στην Αναστασία να τον παντρέψει με την Άννα, ενώ παράλληλα ο Διαμαντής πιέζει την Όλγα να εφαρμόσει το σχέδιό του, προκειμένου να καταστρέψει τους Ματθαίους. Ο Μανωλιός υπόσχεται να προξενέψει στην Πανίτσα έναν νταβραντισμένο Κρητικό. Ο Αχιλλέας, η Μελίνα και η Αλεξάνδρα εμπλέκονται σε μια απρόσμενη συνάντηση.

313

Η Μελίνα δεν πείθεται απ’ τις δικαιολογίες του Αχιλλέα κι οι υποψίες ότι ο αγαπημένος της έχει συναντηθεί πρόσφατα με την Αλεξάνδρα, προκαλούν τη ζήλια της. Απ’ την άλλη, η Αλεξάνδρα, συνειδητοποιεί ότι έχει πλέον ερωτευτεί τον Αχιλλέα. Πάτροκλος και Διαμαντής επιστρέφουν στο σπίτι, αιφνιδιάζοντας τον Χρήστο που βρίσκεται εκεί, ψάχνοντας για στοιχεία εις βάρος του ισχυρού άντρα των Χανίων. Παρά τις επισημάνσεις της Πανίτσας και της Κωνσταντίνας, να πάψει να παραμελεί.. απ’ όλες τις απόψεις, τον Μάρκο, η Δάφνη αδιαφορεί θεωρώντας τον «σίγουρο». Ο Μηνάς έχει διαλυθεί απ’ την άδικη επίθεση του Σήφη απέναντί του, ενώ η Αναστασία, προειδοποιεί τον Σήφη ότι θα τον διαγράψει απ’ τη ζωή της, αν αρπάξει την Στεφανία, χωρίζοντάς την απ’ τη μητέρα της. Η Αντιγόνη, μετά από συνάντηση με τον Ματθαίο, αποφασίζει να επιστρέψει στο Παρίσι, εν αγνοία του Νεκτάριου που διαφωνεί έντονα με τη Δήμητρα για το θέμα της παρένθετης μητέρας. Οι φόβοι της Αναστασίας επαληθεύονται όταν η Αγγελική της τηλεφωνεί πανικόβλητη από την Αθήνα και της λέει ότι η κόρη της, εξαφανίστηκε.

314

Ενώ ο Σήφης παραμένει εξαφανισμένος με τη Στεφανία, όλοι έχουν στραφεί εναντίον του. Ο Διαμαντής και η Αναστασία έχουν πάρει το μέρος της Αγγελικής, όπως επίσης και ο Παύλος Γιαννακάκης και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να του συγχωρήσουν το γεγονός ότι άρπαξε το παιδί από τη μάνα του. Η Δήμητρα εξομολογείται στον Πάτροκλο τους προβληματισμούς της σε σχέση με τον Νεκτάριο, ενώ παράλληλα ο Νεκτάριος πιέζει τον Ματθαίο και τον Αχιλλέα προκειμένου να προσλάβουν την Αντιγόνη στην εταιρία. Παράλληλα η Μελίνα προσπαθεί να πείσει τον Αχιλλέα να συναινέσει στο θέμα της παρένθετης μητέρας, που έχει προτείνει η Δήμητρα. Ο Αχιλλέας από την πλευρά του, προσπαθεί να αποφασίσει ζητώντας τη βοήθεια της Αλεξάνδρας, και τις συμβουλές της ως ψυχολόγου, η οποία μέρα με τη μέρα δείχνει να τον ερωτεύεται όλο και πιο πολύ. Ο Μάρκος παραδέχεται στη Δάφνη πως την απάτησε.

315

Η Αναστασία στέκεται στο πλευρό της Αγγελικής, που ‘χει διαλυθεί μετά την αρπαγή της κόρης της απ’ τον Σήφη. Η Δάφνη στρέφει τις υποψίες της στην Λουκία, θεωρώντας την το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Μάρκο. Η πρόσληψη της Αντιγόνης στην εταιρεία των Ματθαίων, γίνεται αφορμή να έρθει η Μελίνα σε σύγκρουση τόσο με την παιδική της φίλη, όσο και με τον Αχιλλέα. Ο Μηνάς δεν μπορεί να ξεπεράσει την αχαριστία του Σήφη απέναντί του, ενώ η Βασιλική θ’ ανακαλύψει έντρομη πως είναι έγκυος. Ο Αχιλλέας διαπιστώνει ότι οι συζητήσεις του με την Αλεξάνδρα τον ωφέλησαν στο πρόβλημά του σχετικά με το σύνδρομο πανικού. Η Όλγα εξακολουθεί να υποθάλπει τους Ματθαίους στον Διαμαντή, ενώ Δήμητρα και Πάτροκλος, κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατηθούν ο ένας μακριά απ’ τον άλλον. Η Δάφνη σοκάρεται όταν ο Μάρκος της αποκαλύπτει με ποια την απάτησε!!!. Ένα τηλεφώνημα της Αναστασίας, θα γίνει αιτία για ένα νέο καβγά μεταξύ Μελίνας και Αχιλλέα.

316

Η Αναστασία κατηγορεί ανοιχτά τη Μελίνα και με στοιχεία.. ότι ήταν κι αυτή στο σχέδιο της αρπαγής της μικρής Στεφανίας, δημιουργώντας μεγάλη ένταση στη σχέση της με τον Αχιλλέα. Ο Μάρκος ρίχνει το φταίξιμο στην Δάφνη για την απιστία του, εξοργίζοντάς την ακόμα περισσότερο και εκείνη τον διώχνει από το σπίτι. Ο Μηνάς βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση, αφού η Βασιλική δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της. Ενώ η Μελίνα θυμώνει μαζί της, γιατί το θεωρεί άδικο η ίδια να μην μπορεί να κάνει παιδιά.. και η Βασιλική να μην χαίρεται την εγκυμοσύνη της.. Ο Διαμαντής υποδέχεται την οικογένεια της Άννας, προκειμένου συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες και να ορίσουν το συντομότερο ημερομηνία για το γάμο του γάμου Πάτροκλου. Η Δήμητρα πηγαίνει απρόοπτα στο γραφείο των Ματθαίων και χαλά τα σχέδια του Νεκτάριου και της Αντιγόνης. Η Κωνσταντίνα, ο Μανωλιός, ο Μηνάς και η Πανίτσα πιέζουν την Δάφνη να πάει και να ξεμαλλιάσει την γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στη σχέση της με τον Μάρκο. Πριν πάρει την απόφαση της η Δάφνη όμως, η Πανίτσα παίρνει την πρωτοβουλία και επιτίθεται αυτή πρώτη… Η Αγγελική είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αφού δεν έχουν ακόμα κάποια ενημέρωση για τον Σήφη και την Στεφανία. Η Αλεξάνδρα εξομολογείται στον Αχιλλέα πως ο λόγος που δεν θέλει να συνεχίσουν τις συνεδρίες είναι επειδή έχει αρχίσει να τον ερωτεύεται και πάλι.. Ο Διαμαντής εξηγεί στην Όλγα πώς να καταστρέψει οικονομικά τους Ματθαίους χωρίς να φανεί ίδια.

Τα επεισόδια 302-303 ΕΔΩ
304-305 ΕΔΩ
306 δείτε  ΕΔΩ
307 ΕΔΩ
308 ΕΔΩ
309 ΕΔΩ
310 ΕΔΩ
311 ΕΔΩ
312ΕΔΩ
313ΕΔΩ
314 ΕΔΩ
315 ΕΔΩ
316ΕΔΩ
Δείτε τα επεισόδια 293-294 ΕΔΩ


Και τα επεισόδια 295-296 ΕΔΩ 
Τα επεισόδια 297-298 ΕΔΩ
299-300 ΕΔΩ
301 ΕΔΩ


Δείτε τα προηγούμενα επεισόδια
288-289 ΕΔΩ
290-291 ΕΔΩ
292 ΕΔΩ

285-286 ΕΔΩ
287 ΕΔΩ
ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ