Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 1-2

Πολύ ωραίος αγώνας έγινε στη Λιβαδειά, με την Ξάνθη να φεύγει με νίκη-χρυσάφι από τη Βοιωτία με 1-2 χάρη στα τέρματα των Γκομσί και Καπετάνου, ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Βούκσεβιτς. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι (Βασιλακάκης, Σοτέλο), αλλά η φάση που έκρινε ίσως το ματς ήταν η δίκαιη αποβολή του Ζίτο στο 39`, καθώς πάτησε τον αστράγαλο του Κομεσίδη! Με τη νίκη αυτή οι ακρίτες έφτασαν στους 31 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός παρέμεινε στους 21.
Γκολ, δοκάρια, αποβολή!
Δυνατά μπήκαν οι δυο ομάδες, με την Ξάνθη να έχει μια καλή στιγμή με τον Κλέιτον στο 3` και τον Λεβαδειακό να απαντά στο 4` με τον Μιλιοσάβλιεφ! Δυνατές μονομαχίες είχαμε στη μεσαία γραμμή με το καλημέρα, με τον αέρα να κάνει… τα δικά του πάντως. Ο Μιλιοσάβλεφ πάλι στο 13` δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ και στο 17` ο Βασιλακάκης με ατομική ενέργεια βρήκε χώρο, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα τράνταξε το δοκάρι! Έτσι, φτάσαμε στο 29`, όταν από εφάουλ από τον Κλέιτον από μεγάλη απόσταση, ο Γκομσί θα πάρει ωραία κεφαλιά και θα ανοίξει το σκορ! Λίγο μετά στο 31`ο Μιλοσάβλιεβ έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε, πήγε στον Σοτέλο που έκανε προβολή, η μπάλα στο δοκάρι, ξανά σε πόδια, ξανά σουτ και τελικά απομακρύνθηκε σε μια απίστευτη φάση! Οι γηπεδούχοι έμειναν (σωστά) με 10 στο 39` όταν ο Ζίτο πάτησε τον αστράγαλο του Κομεσίδη και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, σε ένα πρώτο μέρος που τα είδαμε όλα!
Λύγισε ο Λεβαδειακός
Παρότι με 10 ο Λεβαδειακός απάντησε στο γκολ του Γκομσί στο 49`! Από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες, η μπάλα κόντραρε, ο Τόμας με το κεφάλι γύρισε στην περιοχή και ο Βούκσεβιτς από κοντά ισοφάρισε και το ματς ξαναπήρε φωτιά! Ο Παντελίδης έβαλε μέσα και τον Γιακουμάκη με τους Βοιωτούς να ψάχνουν κι ένα δεύτερο γκολ, έχοντας αναθαρρήσει από την ισοφάριση. Κόντρα στη ροή του ματς, στο 59`, ο Βασιλακάκης έφυγε ωραία από δεξιά έβγαλε σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Καπετάνος με ωραίο σουτ σημείωσε το 1-2!
Τα επιθετικά ρίσκα που πήρε ο Παντελίδης κόστισαν ίσως, αλλά ο Μιλιάζες μέσα σε δυο λεπτά (63` και 65`) άγγιξε το 2-2. Βλέποντας τα αμυντικά κενά των Βοιωτών, ο Λουτσέσκου πέρασε τον ταχύ Σολτάνι στη θέση του Καπετάνου, αλλά οι Βοιωτοί και πάλι κατάφεραν να απειλήσουν με τον Μπουσταμάντε στο 80`, όμως σιγά-σιγά το ρεζερβουάρ άδειαζε… Στο 87` ο Λεβαδειακός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γκομσί στον Βούκσεβιτς, ο Μιλιάζες ένα λεπτό μετά έχασε άλλη μια ευκαιρία και το τελικό σφύριγμα του Σπάθα βρήκε τους ακρίτες να πανηγυρίζουν τη νίκη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...