Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-1

Τα εύκολα… δύσκολα έκανε ο Πανιώνιος στο ματς με τον Πανθρακικό, καθώς μετά το γκολ στο… 29ο δευτερόλεπτο από τον Μητρόπουλο, ήλεγξε μεν το ματς, ο Πανθρακικός δε, είχε διπλό δοκάρι με Μπαϊκαρά και Ίγκορ! Οι κυανέρυθροι φάνηκε να “καθαρίζουν” το ματς στο 55` με τον Μητρόπουλο (πολύ ωραία κομπίνα), αλλά στο 62` μείωσε ο Τζάνης, δίχως όμως η ομάδα της Κομοτηνής να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση. Ο ιστορικός πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, καθώς είχε 6 ματς να νικήσει, ενώ ο Πανθρακικός παρέμεινε στους 21 βαθμούς.
Γκολ με το… καλησπέρα και δοκάρια!
Ο Πανιώνιος ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 29ο δευτερόλεπτο! Ο Τασουλής μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε την μπάλα, ο Μπουμπά δεν την βρήκε, αλλά αυτή έφτασε στο ύψος της περιοχής όπου ο Μητρόπουλος με φοβερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα! Οι κυανέρυθροι ήλεγχαν το ματς, με τον ρυθμό να είναι σε χαμηλό τέμπο και τον Γιάννου στο 30` να φτάνει κοντά στο 2-0. Από το… πουθενά, στο 33` ο Μπαϊκαρά με σέντρα σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, στη λάθος εκτίμηση του Παπαδόπουλου, η μπάλα στρώθηκε στον Ιγκόρ που σούταρε με τη μία, στέλνοντάς την στο αριστερό κάθετο δοκάρι! Δυο δοκάρια σε μια φάση για τους φιλοξενούμενους, με το ημίχρονο να λήγει 1-0 και τις τελικές να είναι 7-6!
Με ζόρια το 2-1
Δίχως κάτι σημαντικό ξεκίνησε το β` μέρος, ώσπου στο 55` ο Πανιώνιος έκανε το 2-0! Ο Μπουμάλ πάσαρε στον Φούντα που από τα δεξιά βρήκε τον Γιάννου, ο οποίος μετά από άστοχη έξοδο του Αθανασιάδη το μόνο που χρειάστηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Φοβερή κομπίνα για τους “κυανέρυθρους”! Πάνω που ο Πανιώνιος έδειχνε να “καθαρίζει” τον αγώνα, στο 62` ο Ντιγκινί έκλεψε την μπάλα από τον Κόρμπο, έκανε τη σέντρα και ο Τζάνης ανενόχλητος μείωσε σε 2-1!
Με την ψυχολογία στα ύψη, δυο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση! Ο Ντιγκινί έκανε τη σέντρα και ο Παπαδόπουλος έκανε άστοχη έξοδο με τον Ιγκόρ να παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω! Οι δυο τεχνικοί προχώρησαν σε αλλαγές, με τον Ρόκα να ρισκάρει βάζοντας Χασομέρη και Μάρτινς, θέλοντας το γκολ της ισοφάρισης. Το ματς κύλησε ως το τέλος με πολλές διακοπές (είχε πρόβλημα ο Παπαδόπουλος), με τον Πανιώνιο να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη!
ΣΚΟΡΕΡ: 1′ Μητρόπουλος, 55′ Γιάννου – 62′ Τζάνης
ΔΟΚΑΡΙΑ: 64′ Μπουμάλ – 32′ Μπαϊκαρά, 33′ Ίγκορ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνης)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19′ Ρισβάνης, 84′ Πάνος, 90’+ Παπαδόπουλος – 17′ Εμπόου, 74′ Μπάλδα
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Ρισβάνης, Παντίδος, Τασουλής, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (82′ Μασούρας), Κολοβός (68′ Σιώπης), Φούντας (90’+ Μπακασέτας), Γιάννου
Πανθρακικός (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Εμπόου, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά (62′ Μπάλδα), Ρομέου (79΄Ροτζέριο), Μεχία, Τσουμάνης, Τζάνης (73′ Χασομέρης), Ίγκορ, Ντιγκινί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ