Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 8-0

Μια καλή προπόνηση για τις «ρεζέρβες» του Ολυμπιακού ήταν ο αγώνας ρεβάνς με τον Τύρναβο. Μετά το 3-0 στο Αλκαζάρ οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 8-0 τη θεσσαλική ομάδα και προκρίθηκαν πολύ εύκολα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πρόσωπο του αγώνα ήταν ο Σουηδός διεθνής Τζίμι Ντουρμάζ, που σκόραρε τρεις φορές και μοίρασε άλλες τόσες ασίστ στους συμπαίκτες του, για ισάριθμα γκολ. Οι παίκτες του Βίτορ Περέιρα μπήκαν αποφασισμένοι να αρπάξουν την ευκαιρία που τούς έδωσε ο προπονητής τους και τα κατάφεραν, αφού ήδη στο 25ο λεπτό το σκορ ήταν 4-0.
Αφού στο 6ο λεπτό ο Φορτούνης προϊδέασε για το τί θα επακολουθούσε σουτάροντας στο δοκάρι, στο 8΄ ο Μιλιβόγεβιτς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά από σέντρα του Σουηδού, στο 11΄ ο Διαμαντάκος έκανε το 2-0 επίσης με κεφαλιά, στο 17΄ ο Μπουχαλάκης έγραψε το 3-0 με «ξερό» σουτ και στο 25΄ ο Μιλιβόγεβιτς, πάλι με το κεφάλι σε σέντρα του Ντουρμάζ, έκανε το 4-0.
Στην επανάληψη είχε έρθει η ώρα του Ντουρμάζ να χριστεί σκόρερ, όπερ και εγένετο, με τον άσο του Ολυμπιακού να σκοράρει δύο γκολ σε δύο λεπτά (55΄, 57΄) με ισάριθμες εκτελέσεις φάουλ, κι ενώ λίγα λεπτά ο νωρίτερα (46΄) ο Φράνκο Χάρα είχε κάνει ντεμπούτο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
Στο 82΄ ο Ντουρμάζ ολοκλήρωσε τη μεγάλη εμφάνισή του, μακράν την καλύτερη από την ημέρα που ήρθε στον Ολυμπιακό, φτάνοντας στο χατ τρικ με έξοχη ατομική προσπάθεια, ενώ στο 84΄ ο Γεωργίου έκανε πέναλτι στον Σαλίνο και ο Φουστέρ πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Λεπτό προς λεπτό ο αγώνας εδώ

naftemporiki

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ