Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Τίτλοι τέλους για μία ολόκληρη γενιά σηματοδοτεί αυτή η εβδομάδα με την εξάρθρωση της σκοτεινής αραχνοΰφαντης πλεκτάνης, πολιτικής, τρομοκρατίας, επιχειρηματικότητας και προστασίας και της προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία για την επόμενη Κυβέρνηση της Ελλάδας.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η ερχόμενη Κυριακή των εθνικών εκλογών θα πιστοποιήσει τη λειτουργία της δημοκρατίας με αίσιο τέλος ευτυχώς. Την επόμενη Δευτέρα θα είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που δεν θα ακούγεται η επαναλαμβανόμενη φωνή της ανάγκης διεξαγωγής εκλογών. Μόνο αυτό θα είναι ένα επίτευγμα για τη ζαλισμένη κοινωνία.

Ο κ.Τσίπρας που είχε ταυτιστεί και χρεωθεί τη διεξαγωγή αυτών των εκλογών δεν θα έχει πλέον το δικαίωμα να επαναλαμβάνεται καθημερινά. Μετά την εξάντληση των σοσιαλιστικών λύσεων του ΠΑΣΟΚ και των συντηρητικών της Νέας Δημοκρατίας η δημιουργία της νέας Κυβέρνησης θα δώσει στον τόπο και το λαό την ηρεμία που τόσο χρειάζεται για να προχωρήσει, χωρίς άλλες επιλογές.

Οι Έλληνες πολιτικοί που επίμονα αγνοούσαν μέχρι τώρα την επιθυμία του λαού για σταθερότητα οφείλουν να συνθέσουν μία Κυβέρνηση συνεργασίας επιτέλους, να διατηρήσουν τη χώρα στο ευρώ μία για πάντα και να ξεριζώσουν ολοκληρωτικά τη συμμορία, που λυμαινόταν την χώρα στη μεταπολίτευση, εις βάρος της δημιουργίας και των ονείρων των Ελλήνων.

Δεν υπάρχει άλλος πολιτικός χρόνος για τις επιχειρήσεις, τις οικογένειες, τους νέους και τους ηλικιωμένους και το ίδιο το Κράτος. Τα ιδιοτελή πολιτικά κίνητρα πρέπει να σταματήσουν την επόμενη ημέρα των εκλογών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλεγεί άμεσα και συμβολικά και η Ελλάδα να κυβερνηθεί σταθερά για μία τετραετία.

Όλοι πλέον οι πάλαι πότε δεξιοί, κεντρώοι και αριστεροί έχουν συνειδητοποιήσει πια πως ο επιούσιος δεν βγαίνει με τα δανεικά και τη θεωρία για όλες τις χώρες του πλανήτη. Φροντίδα του λαού δεν σημαίνει αθρώους διορισμούς στο Δημόσιο, που οφείλουμε να πληρώνουμε όλοι τοις μετρητοίς και η δημιουργία πλούτου και ευημερία ενός λαού δεν μπορεί να συνυπάρχει με την καταναγκαστική εργασία της κολεκτίβας.

Η γάγγραινα της ελληνικής κοινωνίας της μεταπολίτευσης, το ελληνικό όνειρο του διορισμού και της ληστείας του ελληνικού Κράτους από τους ίδιους τους πολίτες του, με οποιαδήποτε μορφή, πρέπει να σταματήσει πριν ακρωτηριαστεί η Ελλάδα.

Η μέριμνα για τους πολίτες με χαμηλά εισοδήματα δεν σημαίνει τον κρατικό παρασιτισμό αλλά τη δημιουργία των ευκαιριών, ιδιαίτερα για τους νέους, για όνειρα, εργασία και δημιουργία. Δεν μπορούν όλες οι πρωτογενείς εργασίες να εκτελούνται από τα φαντάσματα των παρανόμων μεταναστών, εν γνώσει του Κράτους, με τους Έλληνες να αναμένουν απλά την κρατική ή ευρωπαϊκή επιχορήγηση μίας εύπορης ζωής. Δεν μπορούν να μεταναστεύει ο ανθός της νεολαίας για μία ελέυθερη ζωή. Το κάθε μοντέλο νταβατζίδικης ζωής δοκιμάστηκε και απέτυχε σε κάθε είδους κοινωνία.

Αν δεν σωθεί και τώρα η Ελλάδα δεν θα μένει παρά η αυταρχική καταδυνάστευση της με ολέθριες συνέπειες για την ζωή μας και την ιστορία μας.

Ο ελληνικός λαός θα μιλήσει την 25 Ιανουαρίου 2015 και θα πανηγυρίσει. Οι Έλληνες πολιτικοί θα τον ακούσουν την 26η Ιανουαρίου 2015 ώστε να αποδείξουν ότι ανήκουν σε αυτόν άραγε ή θα ντροπιαστούμε ξανά σε ολόκληρη την οικουμένη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ