Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Μυστική συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ – Προξενείου δια μέσου Άγκυρας ;

Τι συμβαίνει τελικά στη Ροδόπη ;

 Βούιξε η πιάτσα τις τελευταίες ημέρες για μεγάλο deal μεταξύ του μέχρι πρόσφατα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν και του ΣΥΡΙΖΑ με προξενητή το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής . Ειδικά όταν έγινε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ,  παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες εκλογής του ήταν σημαντικές η φημολογία φούντωσε .

 Όταν μάλιστα ο Χατζηοσμάν έκανε δήλωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ από την Κωνσταντινούπολη !!!!! , η φημολογία απέκτησε σάρκα και οστά . Στην ανάπτυξή της η φήμη συμπεριλαμβάνει και τα ανταλλάγματα , δηλαδή μετά την πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Χατζηοσμάν θα μεταπηδήσει στην θέση του Μουφτή καθότι ιεροδιδάσκαλος , ενώ η εκλογική του πραμάτεια ( διόλου ευκαταφρόνητη ) θα μετακομίσει γι αυτές τις εκλογές στον Τσίπρα .

Η δήλωση πάντως Χατζηοσμάν γέννησε και τεράστιες αντιδράσεις στο εσωτερικό των κομμάτων κυρίως βέβαια στο  ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ . Προς τιμήν του ο ισχυρός άνδρας του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη έκανε και δηλώσεις όπου απαρνείται τις δανεικές ψήφους της Τουρκίας                                    ( η δήλωσή του ΕΔΩ ) .

Κυριακή κοντή γιορτή όμως . Πολύ γρήγορα θα διαπιστώσουμε την ύπαρξη ή όχι της συμφωνίας .

Ο Χρυσαφίτης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ