Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εύα Καϊλή: Οι Έλληνες έστειλαν εντολή αλλαγής γενιάς.Να κάνουν πίσω όσοι οδήγησαν την παράταξη σε διάλυση

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον σχόλιο προέβη η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ , κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κ. Εύα Καϊλή με δήλωσή της στην προσωπική της σελίδα.

Σύμφωνα με την Εύα Καϊλή το μήνυμα των ψηφοφόρων στις εκλογές ήταν εντολή για αλλαγή γενιάς, γι αυτό ζητά από τα στελέχη που οδήγησαν την παράταξη σε διάλυση να κάνουν ένα βήμα πίσω από θέσεις πρώτης γραμμής.
Αναλυτικά η δήλωση:

“Οι Έλληνες έστειλαν εντολή αλλαγής γενιάς. Ας διαβάσουμε σωστά τα μηνύματα της κάλπης για να προχωρήσουμε στο μέλλον. Ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο, ούτε κληρονόμοι, ούτε στελέχη κομματικού σωλήνα, ούτε επαναστάτες χωρίς αιτία, βολεμένοι ή γυρολόγοι. ΄Ηταν απογοητευτικά τα ποσοστά που λάβαμε στις εκλογές. και για το εκλογικό αποτέλεσμα δεν έφταιγε μόνο η διάσπαση, αλλά τα λάθη δεκαετιών. Ούτε μας φταίνε τα σύμβολα.

Ο καθένας έχει την ευθύνη που του αναλογεί και με τα πολλά “εγώ” δεν πάμε μπροστά. Τα στελέχη που οδήγησαν την παράταξη σε διάλυση θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω από θέσεις πρώτης γραμμής για ένα διάστημα.

Η διαχείριση της ήττας χρειάζεται ψυχραιμία. Να βάλουμε όλα τα ζητήματα στο τραπέζι, με αξιοπρέπεια και νέο ήθος, αλλά και σεβασμό στην κρισιμότητα της εποχής, να αποφασίσουμε για το ιδεολογικο και αξιακό μας πλαίσιο.

Το αισιόδοξο είναι πως αναδείχθηκε μια δεξαμενή στελεχών, που άντεξαν με αξιοπρέπεια και υπευθυνότητα το βάρος αυτής της προσπάθειας και ξεχώρισαν στα πιο δύσκολα”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 76 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 76 Η Στάσα ανησυχώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα,...