Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 283-284

Δείτε τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ

Επεισόδια 283-284

Δείτε τα επεισόδια 283-284 εδώ
283o επεισόδιο

Η Στεφανία αρνείται πεισματικά να πει στους γονείς της που βρισκόταν όταν το έσκασε από το σχολείο, γεγονός που τους προβληματίζει πολύ. Έτσι τη επόμενη μέρα ο Σήφης αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Το δικαστήριο ετοιμάζεται να επιβάλει ποινή στην Ευρυδίκη, για το αδίκημα της ψευδορκίας στην υπόθεση του Αχιλλέα. Ο Μανωλιός ενημερώνει τον Σήφη για την κατάθεση της Μελίνας, κι αυτά που ακούει τον προβληματίζουν πολύ. Ο Διαμαντής παροτρύνει τον Πάτροκλο να γνωρίσει μια ευκατάστατη κοπέλα από την Κρήτη, την Άννα, που έχει υπόψη, αφού θεωρεί πως ο γάμος μαζί της θα του δώσει κύρος και δύναμη ενάντια στους Ματθαίους. Ο Νεκτάριος είναι έξαλλος με τον Διαμαντή που ανακατεύεται στη σχέση του με την Αντιγόνη και του επιτίθεται.. έτσι ο Διαμαντής αποφασίζει να λάβει πιο δραστικά μέτρα. Η Μελίνα επισκέπτεται τον Αχιλλέα με σκοπό να του δώσει δύναμη και κουράγιο, αφού η στιγμή που θα απολογηθεί πλησιάζει, ο ίδιος όμως είναι καταρρακωμένος. Ο Παύλος προβληματίζεται πολύ με την δολοφονία της Λουκίας και μοιάζει να αμφισβητεί την αθωότητα του Σήφη και ζητά από τον Μηνά να του απαντήσει ευθέως αν θα έφτανε ποτέ στο σημείο να ψευδομαρτυρήσει για τον κολλητό του. Η Δάφνη ανησυχεί πως πίσω από το επαγγελματικό ταξίδι του Μάρκου στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μια άλλη
γυναίκα. Ο Μηνάς και η Βασιλική, πληγωμένοι κι απογοητευμένοι από τις επιλογές στα προσωπικά τους, δείχνουν να έχουν μετανιώσει, και πως η δική τους αγάπη ήταν η μόνη αληθινή. Η παρακολούθηση του Χρήστου έχει αποτέλεσμα, και ο άγνωστος άντρας είναι διατεθειμένος να καταθέσει στο δικαστήριο υπέρ του Αχιλλέα. Μια κατάθεση που μπορεί να κρίνει την αθωότητα του Αχιλλέα.

284o επεισόδιο 


Ο Σήφης για μια ακόμα φορά γίνεται έξαλλος με τον Παύλο κατηγορώντας τον πως εκμεταλλεύεται την παιδική αθωότητα της Στεφανίας για να τους προσεγγίσει. Στο δικαστήριο, η αποκάλυψη ότι ο Ματθαίος έχει χρηματίσει έναν μάρτυρα για να καταθέσει υπέρ του Αχιλλέα, κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα και πια η καταδίκη του είναι ένα ορατό ενδεχόμενο, από τη στιγμή μάλιστα που ο Διαμαντής εξακολουθεί να κινεί τα νήματα και να κατευθύνει τους ψευδομάρτυρες. Στο μεταξύ, στα Χανιά όλοι παριστάνουν τους ντετέκτιβ, δημιουργώντας ένα πανδαιμόνιο φημολογίας σχετικά με τη δολοφονία της Λουκίας. Η Πανίτσα γίνεται αυτόπτης μάρτυρας μιας μυστικής συνάντησης του Πάτροκλου με τη Δήμητρα και αυτά που βλέπει την κάνουν έξω φρενών. Κι ενώ η Αναστασία και η Αγγελική υποψιάζονται για τον φόνο τον Σήφη, ο Διαμαντής απειλεί την Αντιγόνη, προκειμένου να απομακρυνθεί από τον Νεκτάριο… Και η δίκη του Αχιλλέα συνεχίζεται με ανατροπές και με καινούργια στοιχεία να προκύπτουν….

Δείτε τα επόμενα επεισόδια 285-286 ΕΔΩ
287 ΕΔΩ
Τα επεισόδια 288-289ΕΔΩ
290-291 ΕΔΩ
292 ΕΔΩ
Τα 283-284 ΕΔΩ
δείτε τα προηγούμενα επεισόδια

ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 264-265 ΕΔΩ
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 266-267 ΕΔΩ
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 268-269 ΕΔΩ
ΤΟ ΕΠΕΙΣΣΟΔΙΟ 270 ΕΔΩ
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 271-272 ΕΔΩ
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 273-274 ΕΔΩ
Τ0 275-276 ΕΔΩ
ΤΟ 277 ΕΔΩ
ΤΟ 278 ΕΔΩ

279 ΕΔΩ
ΤΑ 280-281 ΕΔΩ
ΤΟ 282 ΕΔΩ
ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ