Απαντήσεις για τη σχέση του με τον Τ. Μπαλτάκο, δίνει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δ. Γιαννακόπουλος

Η μοναδική λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύει ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ απαντά στα όσα του καταλογίζονται για τη σχέση του με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο.
Ειδικότερα, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, απαντά στα σχόλια , εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Αγγελόπουλου, για εξωγηπεδική «ενίσχυση» του Παναθηναϊκού από τον πρώην Γ.Γ. της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.

Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα onsports.gr, που ανήκει στον όμιλο εταιρειών του κ. Γιαννακόπουλου, αναρτήθηκε άρθρο που υποστηρίζει πια είναι όλη η αλήθεια γύρω από το θέμα της συνάντησης Δ. Γιαννακόπουλου και του πρώην στελέχους της κυβέρνησης , ο οποίος αποπέμφθηκε μετά το σκάνδαλο με τη Χρυσή Αυγή και πρώην νομικού συμβούλου της ΚΑΕ, στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Μπάσκετ Λιγκ.

Το άρθρο αναφέρει:
«Η αλήθεια όμως ποια είναι;
Δεν είναι άγνωστο ότι ο Τάκης Μπαλτάκος, επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, διατηρεί άριστες σχέσεις με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και ειδικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Ούτε είναι κρυφό ότι υπάρχει αμοιβαία σχέση εκτίμησης και σεβασμού της μίας πλευράς στην άλλη κι αυτά τα χαρακτηριστικά αναπτύχθηκαν στη διάρκεια της συνεργασίας τους η οποία ήταν γόνιμη και αποτελεσματική κάτι που βεβαίως αναγνωρίζει απόλυτα ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ.
Πολύ δε περισσότερο δεν είναι μυστικό ότι ο Τάκης Μπαλτάκος είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και λάτρης του μπάσκετ αν και δεν βρέθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος ούτε με αυτή την ιδιότητα ούτε φυσικά με την ιδιότητα εκπροσώπου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Βρέθηκε κατόπιν πρόσκλησης που του απέστειλε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος μπάσκετ.
Το ίδιο είχε συμβεί πέρσι και πρόπερσι, απλώς ο κ.Μπαλτάκος δεν είχε δώσει το «παρών» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Ήταν ακόμα, άλλωστε, Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης.
Τι πιο φυσικό λοιπόν από το να καθίσει ανάμεσα σε ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε επί σειρά ετών και διατηρεί προσωπικές και φιλικές σχέσεις ακόμα και τώρα;
Μπορεί, λοιπόν, όλα τα προαναφερόμενα που καθορίζουν την προσωπική σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές να ισχύουν στο 100% όμως όσοι αβασάνιστα προχώρησαν σε συμπεράσματα περί συνεργασίας δεν υπολόγισαν κάτι πολύ σημαντικό:
Ο κ.Γιαννακόπουλος δεν μπορεί να ταυτιστεί ιδεολογικά σε καμία περίπτωση με τον κ.Μπαλτάκο και μάλιστα οι αντιλήψεις τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.
Το περιβάλλον του προέδρου της ΚΑΕ άλλωστε, βεβαιώνει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτιμά πως η μοναδική λύση για τη σωτηρία της Ελλάδας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά όλοι μπορούν ν’ αναλογιστούν ότι αυτή η εκτίμηση του προέδρου της ΚΑΕ δεν ταιριάζει μ’ εκείνη του κ.Μπαλτάκου επί του συγκεκριμένου θέματος».

www.bankingnews.gr

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top